Vecka 48 Onsdag 29 november Grattis Sune
Valuta
EUR 11.36 0.01 0.01
GBP 13.12 0.02 0.022
USD 10.34 0.02 0.022
BÖRSEN 13:29
0.97%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Dags för det digitala språnget

Allt fler företag vill ha hjälp med rådgivning och redovisningstjänster. Revisorsgruppen guidar till enklare digital hantering av företagets ekonomi.

 

– Tekniken för redovisning går så fort framåt. Allt blir digitaliserat idag och vi jobbar stenhårt för att vara med och hjälpa våra kunder att följa med på det här tåget, säger Filippa Ingelsten, från Revisorsgruppen i Värnamo.

 

Ett glatt och taggat team! Revisorsgruppen består av ett 30-tal revisorer och redovisningskonsulter.

 

 

Lokala, personliga och långsiktiga


De är den lokala revisionsbyrån, etablerad i Värnamo sedan 1980 och i stark tillväxt. Lokalt och nära är viktigt, menar Marcus Svensson, revisor.
– Vi är helt lokala och ingår inte i något nätverk, utan har egna specialister inom våra respektive områden. Revisorsgruppen är ägarledda och vi jobbar personligt och långsiktigt. Vi kommer att finnas kvar i den här bygden, säger Marcus.

 

Revisorsgruppen i Värnamo är specialister på ägarledda företag med mottot ”Gör det du är bäst på, så gör vi resten!” På bilden Filippa Ingelsten och Marcus Svensson.

 

Digital plattform – Revisorsgruppen Online


Många kunder i Gnosjöregionen har anlitat Revisorsgruppen för kombiuppdrag som innefattar revision och bokslut. Sedan ett par år tillbaka har man också fått en ökad förfrågan – och satsat därefter – på löpande redovisning. Och det är här de digitala lösningarna med utgångspunkt i Fortnox blir riktigt intressanta.
– Vi har skapat en egen plattform, Revisorsgruppen Online, som bland annat är kopplad till Fortnox och som också funkar i mobilen. Här har man tillgång till alla siffror och nyckeltal och kan spara alla sina dokument i ett molnbaserat arkiv, berättar Filippa.

 

Smidigt och enkelt verktyg


Revisorsgruppen Online är ett smidigt och enkelt verktyg som underlättar vardagen för små och medelstora företag. Tydliga grafer och diagram visar hur verksamheten mår. Dessutom underlättas kommunikationen mellan kund och redovisningskonsult i en vardag där GDPR begränsar mejlkonversationen.
– Vi vill gärna visa alla våra kunder hur smidigt det här fungerar, säger Filippa.

 

Med Revisorsgruppen Online är det lättare att hålla koll på rapporter, balansräkning och nyckeltal.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Revisorsgruppen i Värnamo AB

(Revisorsgruppen i Värnamo AB)

Telefon: 0370690760
Mail: info@revgrp.se

Besöksadress:
Stenfalksvägen 2
33141
VÄRNAMO

Postadress:
Box 601
33126
Värnamo

Webbadress:
www.revgrp.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår