Vecka 25 Fredag 21 juni Grattis Alf, Alvar
Valuta
EUR 11.24 0.00 0
GBP 13.28 -0.01 -0.007
USD 10.49 -0.01 -0.007
BÖRSEN 17:30
0.9%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

De coachar kunden till framgång

I nya lokaler och med närhet och engagemang för både kunder och medarbetare vill Revisorsgruppen visa vägar till utveckling och tillväxt.

 

 

Att effektivisera redovisning, revision och bokslut är deras specialitet. Helt enkelt att hjälpa kunden till förbättrade rutiner.

– Vi vill vara kundens bollplank och har många visioner för hur vi kan hjälpa kunden att utveckla sina affärer och sitt ledarskap, säger Marcus Svensson, vd och revisor.

 

”Här kan både kunder och personal växa och utvecklas”, säger Marcus Svensson.

 

 

Organisationsutveckling i nya lokaler

 

Revisorsgruppen jobbar själva med tillväxt som mål. Nuvarande ägarkonstellation har valt att satsa på organisationsutveckling med hjälp av HR och utökat medarbetaransvar. Flytten till nya lokaler på Stenfalksvägen 2 i Värnamo öppnar också för nya möjligheter.

– Med rekryteringar i höst närmar vi oss 35 personer. Nya lokaler skapar förutsättningar för ett mer flexibelt arbetssätt där vi kan växa och även möta kunder med en större besöksarea lämpad för utbildning och coachning, säger Maria Nyberg, HR-ansvarig.

 

Den 7 juni flyttade Revisorsgruppen in i nya lokaler. Fr v Emma Fredriksson, Catrine Sandberg, Maria Nyberg, Filippa Ingelsten och Marcus Svensson.

 

Ledarskapsutveckling och kompetensutveckling

 

Personalen är den allra viktigaste resursen hos Revisorsgruppen. Man har gjort en varumärkesresa för att profilera sig ännu tydligare som attraktiv arbetsgivare.

– Vi har också gjort ett strategiskt arbete där vi jobbar med ledarskapsutveckling och kompetensutveckling. Det här är en organisation där du kan växa och där vi jobbar tillsammans i team, säger Maria.

För även om närheten till kunden, engagemanget och den personliga relationen är avgörande så har Revisorsgruppen också ett utpräglat teamarbete som kommer kunden till del.

– Vi utvecklar spetskompetens inom olika områden så att vi genom att jobba i team kan tillgodose kundens behov, förklarar Catrine Sandberg, revisionsansvarig.

 

 

”Det har varit en intensiv vår, men vi har fyllt på alla batterier och är laddade för att möta framtiden!” säger Filippa Ingelsten, redovisningsansvarig, sittande i bild.

 

Digitala verktyg för dataanalys och utveckling


Revisorsgruppen arbetar med att effektivisera revisions- och bokslutsprocessen med digitala verktyg, där Excel och avancerad dataanalys spelar en viktig roll. Emma Fredriksson, IT-specialist, berättar:

– Excel är ett verktyg som alla använder och med hjälp av dataanalys kan du verkligen följa upp hur det går för ditt företag. Stämmer känslan, tjänar vi pengar som vi tror? Hur kan vi effektivisera ännu mer? Här kan vi hjälpa våra kunder.

 

 

 

FAKTA REVISORSGRUPPEN I VÄRNAMO AB

Vi har goda kunskaper inom revision, redovisning, skatter och affärsrådgivning som vi med glädje delar med oss av till våra kunder.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Fotograf Magdalena

 

 

 

 KONTAKTUPPGIFTER

Revisorsgruppen i Värnamo AB

(Revisorsgruppen i Värnamo AB)

Telefon: 0370690760
Mail: info@revgrp.se

Besöksadress:
Stenfalksvägen 2
33141
VÄRNAMO

Postadress:
Box 601
33126
Värnamo

Webbadress:
www.revgrp.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår