Vecka 38 Fredag 22 september Grattis Maurits, Moritz
Valuta
EUR 11.91 0.00 -0.003
GBP 13.73 -0.01 -0.01
USD 11.18 0.01 0.007
BÖRSEN 17:30
-1.45%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Komplett utbud av verktygskomponenter

Med stort lager och egen produktion i Anderstorp förser Ringab Danly svensk verktygsindustri med alla slags komponenter – både standard och special.

 

 

Det går uppåt för svensk verktygstillverkning och i samma anda har också Ringab Danly fullt upp som leverantör. Här finns ett brett utbud av allt ifrån stansar, utstötare och fjädrar till pelare och bussningar. Även maskinbyggare och verkstäder är stora kunder hos Ringab.

– Vi lagerhåller från marknadsledande tillverkare cirka 8 000 standardartiklar här i Anderstorp där vi också bearbetar komponenter, slipar stansar och gnistar dynor. De sista två åren har vi ökat starkt inom slipning av kärnor till plastindustrin, säger Janne Rosenlöw, platsansvarig.

 

Med stort lager och snabba leveranser förser Ringab verktygsmakare i hela landet med komponenter. Från vänster: Per Dolck, Roger Edlar, Ricky Johansson och Janne Rosenlöw.

 

 

Snabb service med kunden i fokus skapar affärer

 

Ringab har egen produktion av stålplattor och pelarställ som man fräser och slipar.

– Det är ju själva grunden till ett verktyg och vi vinner många kunder eftersom vi är så pass breda att vi har alla ingående detaljer som en verktygsmakare behöver, säger Roger Edlar, innesäljare.

Kompetens, mångårig erfarenhet och snabb service är andra ess i rockärmen som skapar affärer.

– Vi är välkända för vår snabba service. Allt som beställs från lager skickas samma dag och finns du i närområdet har vi slingbilar som kör från oss varje morgon, som möjliggör att du kan få leverans samma dag, säger Ricky Johansson, innesäljare.

 

Slipningen är en viktig nyckel i Ringabs produktion. Anca TX7+ är den största och snabbaste maskinen i serien.

 

 

Specialartiklar enligt ritning

 

Klippstansar och dynor i pressverktyg har historiskt sett varit fokus för Ringab, del av den internationella Danly-koncernen. Ökad förfrågan från plastindustrin är en direkt konsekvens av rätt sliputrustning och duktiga slipare med många år i branschen.

– Vi har också börjat sälja mer av specialartiklar enligt ritning, exempelvis komponenter till maskinbyggare. Det vi inte tillverkar själva lägger vi ut på våra samarbetspartners, så fråga oss gärna om detta. Med många år i branschen är vi en pålitlig partner till industrin, säger Janne.

 

Standard eller special – Ringab levererar verktygskomponenter och specialartiklar enligt ritning. 

 

 

FAKTA
Ringab Danly – är din pålitliga leverantör av verktygskomponenter i Gnosjöregionen. Vi har produktion, lager och försäljning i Anderstorp. Välkommen!

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

 

 KONTAKTUPPGIFTER

Ringab Danly AB

(Ringab Danly AB)

Telefon: 0371588600
Mail: danly@ringab.se

Besöksadress:
Hyvelgatan 4
33432
ANDERSTORP

Postadress:
Hyvelg. 4
33432
Anderstorp

Webbadress:
www.ringab.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår