Vecka 16 Fredag 19 april Grattis Olaus, Ola
Valuta
EUR 11.66 -0.01 -0.011
GBP 13.62 -0.02 -0.023
USD 10.95 -0.02 -0.02
BÖRSEN 14:04
-1.17%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Robec AB

Gnosjö

Lasermärkning, gravyr och etsning. Utveckling, tillverkning och testning av medicintekniska produkter med slutkunder över hela världen.


Robec AB är ett familjeföretag som utvecklar, tillverkar och testar medicintekniska produkter med slutkunder över hela världen. Vi har 50 års erfarenhet och kompetens inom det prioriterade området obstretik och gynekologi. Vi finns i Gnosjö och samarbetar med internationellt ledande tillverkare. Tillsammans med dessa tillgodoser vi de högt ställda kraven på kvalitet, funktionalitet och effektivitet. Engagemang är en av våra främsta drivkrafter!

Lasermärkning möjliggör märkning med tidigare ouppnåelig precision och detaljrikedom. Lasermärkning är den märkmetod som utvecklats mest, märkningen blir permanent, görs snabbt och kontaktfritt på de flesta material. Med ökande krav på spårbarhet och individmärkning, samt ökad omtanke om vår miljö, är lasermärkning en bra märkmetod.

Vi producerar medicinteknisk utrustning och vi lasermärker detaljer och produkter. Robec använder fiberlaser med den senaste tekniken för märkning, etsning och gravyr. Maskinen är bestyckad med roterande axel och godkänd för medicinska produkter.

Snabbfakta

Antal anställda

4

Omsättning

5143

Organisationsnr

5566140488

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Lasergravering, Medicinutrustning, robek, gynekologi, lasergravyr, laseretsning, märkning, laser, etsning, Gnosjö, slipning, Obstetrik, Medicintekniska produkter, Gravyr, polering, LasermärkningDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår