Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 28
Torsdag 9 juli
Grattis Jörgen, Örjan
Valuta
EUR 10.4 -0.01
GBP 11.61 0.05
USD 9.18 0.00
BÖRSEN 13:00
0.03%

Robec AB

Gnosjö

Lasermärkning, gravyr och etsning. Utveckling, tillverkning och testning av medicintekniska produkter med slutkunder över hela världen.


Robec AB är ett familjeföretag som utvecklar, tillverkar och testar medicintekniska produkter med slutkunder över hela världen. Vi har 50 års erfarenhet och kompetens inom det prioriterade området obstretik och gynekologi. Vi finns i Gnosjö och samarbetar med internationellt ledande tillverkare. Tillsammans med dessa tillgodoser vi de högt ställda kraven på kvalitet, funktionalitet och effektivitet. Engagemang är en av våra främsta drivkrafter!

Lasermärkning möjliggör märkning med tidigare ouppnåelig precision och detaljrikedom. Lasermärkning är den märkmetod som utvecklats mest, märkningen blir permanent, görs snabbt och kontaktfritt på de flesta material. Med ökande krav på spårbarhet och individmärkning, samt ökad omtanke om vår miljö, är lasermärkning en bra märkmetod.

Vi producerar medicinteknisk utrustning och vi lasermärker detaljer och produkter. Robec använder fiberlaser med den senaste tekniken för märkning, etsning och gravyr. Maskinen är bestyckad med roterande axel och godkänd för medicinska produkter.

Snabbfakta

Antal anställda

4

Omsättning

4750

Organisationsnr

5566140488

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Lasergravering, Medicinutrustning, robek, gynekologi, lasergravyr, laseretsning, märkning, laser, etsning, Gnosjö, slipning, Obstetrik, Medicintekniska produkter, Gravyr, polering, Lasermärkning

Avdelningar

Metall
Skärning
Lasermärkning
Lasergravering
Slipning