Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48 Torsdag 1 december Grattis Oskar, Ossian
Valuta
EUR 10.92 -0.01 -0.005
GBP 12.66 0.00 0.003
USD 10.46 -0.04 -0.039
BÖRSEN 17:30
0.43%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Smarta lösningar och säkra leveranser

Med Gnosjö som nav skapar Rudhäll Industri trygghet i försörjningsledet för sina kunder, från enskild plåtkomponent till leveranser av hela system.

 

– När global handel skapar utmaningar och risker i leveranskedjan så är vårt kunderbjudande viktigare än någonsin.

Vi levererar till kund direkt från vårt lager i Gnosjö. Våra kunder kan sova gott om natten och vara trygga i att vi underlättar deras vardag, säger Henrik Adinger, vd Rudhäll Industri.

 

Kunden kan sova gott om natten – allt levereras från Rudhäll Industris eget lager i Gnosjö. 

 

Samlade helhetslösningar gynnar kunden

 

Att vara en pålitlig leverantör som säkerställer kvalitet och leverans, ja det är Rudhäll Industris signum, förklarar Christofer Sjöberg, business development manager.

Christofer plockar fram en större detalj, en del till en säkerhetsdörr, som innefattar såväl plåtbearbetning och svetsning som montering och lagerhållning för avrop.

– Det här är ett bra exempel, en av våra större kunder, som har valt att samla ett hundratal av sina artiklar hos oss för att kapa antal leverantörer, minska kostnader och säkra sina leveranser.

 

Bearbetad, monterad och färdig för leverans. En plåtdetalj till säkerhetsdörr, lagerhålls för avrop hos Rudhälls i Gnosjö, berättar Christofer Sjöberg, business development manager.

 

Från enkel detalj till sammansatt komponent

 

Lösningarna är själva nyckeln hos Rudhäll Industri, att hitta smarta lösningar, oavsett tillverkningsteknik, material och typ av detalj; från enkel, massproducerad detalj till sammansatt komponent. Christofer förklarar:

– Ofta är det snabba puckar. Jag får de här samtalen där man säger: Min konstruktör har tagit fram den här produkten – men hur ska jag tillverka den? Jag har ett problem, jag måste lösa det. Vem ringer jag då? Jag ringer Rudhäll.

 

En enkel helhet. Rudhäll Industri säkerställer tillverkning, kvalitet och leverans enligt kundens önskan. Andreas Roos, kvalitetstekniker.

 

Brett erbjudande av plåtlösningar

 

Många förfrågningar handlar om lösningar just i plåt, ofta i en avancerad konstruktion med många tempon i kombination med olika fästelement.

– Och med vårt breda nätverk av samarbetspartners, kan vi erbjuda en virtuell plåtverkstad med oändlig kapacitet, säger Henrik.

Rudhäll Industri är ett anrikt Gnosjöföretag, som grundades redan 1952.

I år firar man 70-årsjubileum med positiv energi och framåtanda.

– Sedan vi blev en del av Bufabgruppen 2018 har vi fått en nytändning och vi fortsätter med starka steg framåt som pigg och vital 70-åring, säger Christofer och ler.

 

”Pragmatism och entreprenörskap är Gnosjöanda för oss. Vi är lösningsorienterade och kallar oss för solutionists”, säger vd Henrik Adinger, här tillsammans med Markus Gabrielsson, KAM.

 

 

 

FAKTA
Rudhäll Industri – vi erbjuder komponenter, system och lösningar till krävande industrikunder. Kombinationen av vår egna produktion och montering och vår breda leverantörsbas ger oss unika och kostnadseffektiva möjligheter till lösningar på era behov.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Rudhäll Industri AB

Telefon: 0370501810
Mail: info@rudhall.se

Besöksadress:
Rudö rudhäll ind omr
33591
GNOSJÖ

Postadress:
Rudö rudhäll
33591
Gnosjö

Webbadress:
rudhall.se/