Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48 Torsdag 1 december Grattis Oskar, Ossian
Valuta
EUR 10.92 0.00 -0.004
GBP 12.65 0.00 -0.003
USD 10.47 -0.02 -0.025
BÖRSEN 17:30
0.43%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Vi skapar en enkel helhet för kunden

Från enskild komponent till komplexa system och hela paketlösningar – solutionisterna hos Rudhäll Industri ser varje utmaning som en möjlighet.

 

– Känner ni någon som kan limma plåt på isolering? Såklart vi kan lösa det.

Christofer Sjöberg visar dörrkärnorna som tar form i produktionen hos Rudhäll Industri AB i Gnosjö.

Det är just den här inställningen som blivit kännetecknet för Rudhäll Industri.

Med ett nätverk av specialister inom de flesta områden som rör produktion erbjuder man komponenter, system och lösningar till krävande industrikunder. Skulle den exakta specialisten inte finnas så löser man det genom egen produktion och montering.

 

 ”Limmad plåt på isolering? Såklart vi kan lösa det.” Christofer Sjöberg, business development manager, visar kärnan i den nya generationens säkerhetsdörrar.

 

 

Ökad efterfrågan av sammansatta komponenter

 

– Vi skapar en enkel helhet för kunden. Behöver man en komponent i stål, plast eller plåt så löser vi det. Vi ser också en ökad efterfrågan av sammansatta komponenter som kan gå direkt in på kundens lina. Vi tittar på helheten av kundens behov och den feedback vi får är att det är enkelt att göra affärer med oss, säger vd Henrik Adinger.

Kunderna finns inom allt ifrån fordonsindustri och telekom till bygg- och möbelindustri. Den röda tråden är en nära relation, även under coronaåret 2020.

– Det har blivit mycket teams och digitala möten. Trots att det varit ett superturbulent år har vi inte en enda kund som inte fått sina leveranser i tid, konstaterar Christofer.

 

”Från minsta komponent till komplexa system – vi tittar på helheten av kundens behov”, säger vd Henrik Adinger.

 

Lösningsorienterade entreprenörer

 

Just nu ser man ett riktigt bra tryck med många förfrågningar och affärer, och organisationen har förstärkts med en ny inköpschef.

– Vi ser en stark återhämtning på marknaden och är beredda att ta nästa steg och växa tillsammans med våra kunder, säger Henrik.

Rudhäll Industri grundades 1952 och ingår sedan 2018 i Bufabgruppen.

– Inom Bufab används begreppet solutionist. Det stämmer helt överens med hur vi på Rudhäll tänker – det är väldigt viktigt för oss att vara lösningsorienterade och skapa värde för våra kunder. Gnosjöandan har inte gått ur oss för att vi blivit en del av ett börsnoterat bolag. Den entreprenöriella approachen är viktig för oss. Den är vår själ, säger Henrik Adinger.

 

Redo för nästa steg. Rudhäll Industri AB består av ett sammansvetsat gäng som gärna går en extra mil med sina kunder. ”Det är människan – relationen – som gör skillnaden”.

 

 

 

FAKTA

RUDHÄLL INDUSTRI erbjuder komponenter, service och logistiklösningar till kunder inom tillverkningsindustrin. Kombinationen av vår egna produktion och montering och vår breda leverantörsbas ger oss unika och kostnadseffektiva möjligheter till lösningar på era behov.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Rudhäll Industri AB

Telefon: 0370501810
Mail: info@rudhall.se

Besöksadress:
Rudö rudhäll ind omr
33591
GNOSJÖ

Postadress:
Rudö rudhäll
33591
Gnosjö

Webbadress:
rudhall.se/