Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 39
Måndag 21 september
Grattis Matteus
Valuta
EUR 10.41 0.02
GBP 11.35 -0.01
USD 8.83 0.05
BÖRSEN 13:20
-2.35%

Skeppshults Press & Svets AB

Skeppshult

Vi är en komplett leverantör av pressade plåtdetaljer. Automatpressning med stor flexibilitet, svetsning, egen verktygsavdelning och pulverlack.


Skeppshults Press & Svets AB är ett familjeägt företag med c:a 65 medarbetare och en omsättningstakt på cirka 150 MSEK. Vi är specialiserade inom tre affärsområden. Under namnet Skeppshultstegen utvecklar, tillverkar och säljer vi ett komplett sortiment av stegprodukter som levereras till industrier och byggvaruhus i hela Norden. Affärsområdet Skeppshult Service erbjuder hyrköp samt komplett service och utbildning av våra produkter. Inom Skeppshult Supply verkar vi som komplett systemleverantör, främst i Europa, till bland annat vitvaru-, bil- och möbelindustrin.

En partner genom hela processen: 1. Konstruktion/Kostnadsoptimering 2. Pressade plåtdetaljer 3. Svetsade detaljer 4. Pulverlackering 5. Montering 6 Paketering/Logistik Aluminiumprodukter Vid framtagning av detaljer i aluminium är vi duktiga på bearbetning, sammanfogning och lackering.

Vi har en maskinpark med hög kapacitet. Våra automatpressar har en kapacitet upptill 630 ton och klarar bandbredder upptill 1000 mm. Verktygen i maskinparken tar vi fram tillsammans med kvalificerade verktygstillverkare. Servicen av verktygen sköter vår egen teknikavdelning.

Inom Skeppshultstegen erbjuder vi stegar, ställningar och kundanpassade lösningar som trappor och övergångar i aluminium. Kontakta oss för mer information om produker eller återförsäljare eller besök vår hemsida www.skeppshultstegen.se

Snabbfakta

Antal anställda

51

Omsättning

119192

Organisationsnr

5563081255

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Montering, pressning, Pulverlackering, stegar, stege, skeppshultstegen, pressad, plåtdetalj, kostnadsoptimering, kvalitet, Produktutveckling, utveckling, idé, konstruktion, följdverktyg, Plåt, ytbehandling, svetsning, stansning, automatpressnig, excenterpressning, skeppshult press

Avdelningar

Metall
Pressning
Automatpressning
Hydraulpressning
Excenterpressning
Svetsning