Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48
Onsdag 25 november
Grattis Katarina, Katja
Valuta
EUR 10.16 -0.02
GBP 11.41 -0.02
USD 8.54 -0.05
BÖRSEN 06:55
0.34%

SM Johannesson AB

ANDERSTORP

Europas ledande leverantör till filterindustrin av såväl maskiner och hjälpmedel som komponenter. Även legoproduktion med rullformning som bas.


Företaget tartades som enskild firma år 1938 i Stjärnehult, Anderstorp av Sven Manfred Johannesson. Inriktningen var spiraler till sängbottnar. Länge var trådprodukter – såväl egna som legotillverkade – grunden i verksamheten, men i början på 1960-talet köptes den första rullformningsmaskinen, och därmed fick företaget den inriktning det har än idag. Idag finns företaget i moderna lokaler i Anderstorp.

Vår huvudinriktning är att kunna förse filterindustrin med såväl maskiner och hjälpmedel som med komponenter i form av t.ex.plåtprofiler för tillverkning av påsfilter. Vi är fortfarande ett litet företag och har därmed vi kunnat behålla småföretagets flexibilitet samtidigt som vi utvecklat både kunnande och produktionsmetoder.

Våra tre affärsområden * Påsfilterramar * Maskiner för filtertillverkning * Rullformning av plåtprofiler

Snabbfakta

Antal anställda

4

Omsättning

9803

Organisationsnr

5566368543

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

anderstorp industriförening, Fliktänger, Geringsbänkar, Stanstänger, hydraulaggregat, Bockutrustningar, Monteringsbord, anderstorp, SMJohannesson, Syntet, glasfiber, luftfilter, gislaved näringsliv

Avdelningar

Blandade material
Egna produkter