Vecka 15 Söndag 14 april Grattis Tiburtius
Valuta
EUR 11.59 0.08 0.08
GBP 13.55 0.00 0
USD 10.89 0.16 0.16
BÖRSEN 17:30
0.2%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Termikjägarna som lyfter sina kunder

Behovet av tekniker, ingenjörer och ledare är stort i Gnosjöregionen – och Codeq har specialiserat sig på att hitta just dessa.

 

– Vi känner att vi har helt rätt inriktning med tanke på regionens företag, företag med mycket stort teknikinnehåll. Behovet av kompetens finns hela tiden. Vi skall vara det själv­klara valet när det gäller rekrytering av ­tekniker, ingenjörer och ledare, säger Magnus Ryberg, som är en av Codeqs rekryteringskonsulter.

Ett lika självklart val vill Codeq vara för tekniker, ingenjörer och ledare som söker nya utmaningar.

– Det är verkligen en styrka att kunna erbjuda våra kandidater möjligheter i Gnosjöregionens spännande företag, säger Magnus.

 

 

 

”Det är en styrka att kunna erbjuda våra kandidater möjligheter i Gnosjöregionens spännande företag”, säger Magnus Ryberg och Christer Johansson.

 

Vill lyfta både företag och människor

 

Codeq har en tydlig mission – att hitta uppåtvindarna, termiken, som lyfter både människor och företag.

Det handlar om kompetensförsörjning genom rekrytering men också genom att hjälpa företag att utveckla och behålla sin arbetskraft genom företagsanpassade utvecklingsprogram och individuell ledarutveckling.

– I Codeq Academy har vi ungefär 200 ledare i träning varje år vilket gör oss till en av de större leverantörerna av ledarutveckling i regionen, säger Christer Johansson, vd.

 

Varje år tränas cirka 200 ledare i Codeq Academy som ett viktigt led i kompetensförsörjningen, det vill säga – hur man som företag ska attrahera, rekrytera, utveckla och behålla personal.

 

Den regionala partnern för rekrytering


Sedan starten 2005 har Codeq slipat sin profil inom rekrytering av special­kompetens. I företaget finns såväl rekryterings­konsulter och ledarskapsutvecklare som organisationsutvecklare.

– Vi genomför strax under 100 rekryteringar varje år. Typiska tjänster är ofta inom produktionsledning, kvalitet/miljö, produktionsteknik, logistik/inköp och produktutveckling.

Genom vårt dotterbolag kan vi också er­bjuda uthyrning och interims­lösningar av tekniker och specialister, berättar Christer.

 

Codeq är en lokal partner för rekrytering av tekniker, ingenjörer och ledare.

 

Känsla för industrins behov


Med kontor i Jönköping, Värnamo, Falköping och Ängelholm har Codeq en bred kontaktyta – och en naturlig känsla för industrins behov då alla i bolaget har erfarenhet från tillverkningsindustrin.

– Verksamhetskunskap är viktigt, vi förstår kunderna och deras verksamhet, och vi ser att det uppskattas, säger Christer.

Codeq strävar efter hållbarhet, ekonomiskt och miljömässigt – och genom jämställdhet och mångfald.

– Våra grundvärderingar bygger på ett långsiktigt, respektfullt och värdeskapande samarbete. Det är ryggraden i vår verksamhet, säger Christer.

 

 

 

 

FAKTA CODEQ AB

Codeq är en lokal partner för rekrytering och uthyrning och allra bäst på tekniker, ingen­jörer och ledare. Vi utbildar/tränar även ledare och team.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: CodeqKONTAKTUPPGIFTER

Stella Rekrytering & Ledarskap

(Stella Rekrytering & Ledarskap)

Telefon: 0370 - 123 00
Mail: info@stellaab.se

Besöksadress:
Jönköpingsvägen 15
33134
Värnamo

Postadress:
V. storg. 12
55315
Jönköping

Webbadress:
stellaab.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår