Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 43
Fredag 23 oktober
Grattis Severin, Sören
Valuta
EUR 10.36 0.00
GBP 11.47 0.01
USD 8.78 0.05
BÖRSEN 18:40
0.03%

Toni Fuchs Verktyg AB

SMÅLANDSSTENAR

Verktygstillverkning (klipp- och bockverktyg), prototyper, legotillverkning, reparation och service av maskiner samt ritningar i AutoCad.


Fuchs verktyg är ett enmansföretag som har funnits i femton år. Företagets målsättning är att med kvalitet, noggrannhet och flexibilitet tillgodose våra kunders önskemål och behov.

Tjänster som vi erbjuder är inom verktygs- prototyp- och maskintillverkning samt reparationer och service. Vi har maskiner inom pressning, CNC-fräsning och bearbetning, svarvning , samt slipning Om ni söker skräddarsydda lösningar och produkter av högsta kvalitet, välkomna att kontakta företaget!

De tjänster som Toni Fuchs Verktyg AB erbjuder sina kunder är verktygstillverkning (klipp- och bockverktyg), prototyptillverkning, legotillverkning, reparation och service av maskiner samt ritningar i AutoCad.

Snabbfakta

Antal anställda

1

Omsättning

1625

Organisationsnr

5568068190

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Pelarborrmaskin, bandsåg, Kallsåg, slipning, Svarvning, Reparationer o service, cnc-fräsning, pressning, Legotillverkning, Maskintillverkning, Prototyptillverkning, verktygstillverkning

Avdelningar

Blandade material
Verktyg och mätteknik
Verktygsmakare