Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 32
Måndag 3 augusti
Grattis Tage
Valuta
EUR 10.29 -0.01
GBP 11.44 -0.01
USD 8.78 0.08
BÖRSEN 13:45
1.66%

Snabb service inom butiksinredning

De är butiksinredningens stora underleverantörer. Törestorp Metall-Center AB skapar den optimala butikslösningen i stål, rör, plåt och tråd.

 

– Service är vårt viktigaste kunderbjudande. Vi svarar snabbt med offerter, vi har nära och bra kommunikation med våra kunder och löser uppgiften i rätt tid till rätt pris, säger vd Rolf Davidsson.


Många av kunderna kommer med färdig ritning i sin förfrågan.
– Men vi har också många mindre kunder där vi bistår med konstruktion och design – och många gånger med leverans ända ut till slutkund, säger projektledare Jonas Andersson.

 

Rolf Davidsson (tv) och Jonas Andersson (th) driver Törestorp Metall-Center AB, TMC.

 

Väl utbyggd maskinpark


Grunden till familjeföretaget lades 1962 när bröderna Arvid och Folke Davidsson liksom många andra på den tiden startade verksamhet hemma i källaren. När missionshuset i Törestorp blev till salu kunde verksamheten flytta in och växa med pressar och fjädermaskiner. Idag har Törestorp Metall-Center AB, TMC, en väl utbyggd och flexibel maskinpark.


– Vi kör serier från 5 till 500 och ser att det finns en marknad för vår typ av verksamhet. Det finns ett stort behov av småserieproduktion i den här branschen och med vår maskinpark och vårt stora råvarulager kan vi snabbt sätta igång produktionen, säger Jonas Andersson.

 

Butiksinredning i alla dess former – TMC levererar lösningar från konstruktion och design till leverans ända till slutkund.

 

Rörbearbetning i fokus


Hjärtat ute i produktionen är rörbearbetning och rörperforering.
– Med våra automatiserade presslinjer för perforering kan vi ta oss an mycket legojobb, konstaterar Jonas.
Och finns behov av kompletta lösningar där även trä, plast, metall eller andra material och tillverkningsmetoder ingår tvekar inte TMC att ta sig an uppdraget.
– Vi har ett kluster av företag som vi samarbetar med genom att hålla ihop hela produktionen. Det är Gnosjöandan i praktiken, säger Jonas Andersson.

 

Rörbearbetning och rörperforering är hjärtat i produktionen hos TMC.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

TMC metall-center.se

(TMC metall-center.se)

Telefon: 0370373290
Mail: info@metall-center.se

Besöksadress:
österskogsv. 6
33573
Hillerstorp

Postadress:
ÖSTERSKOGSVÄGEN 6
33573
Hillerstorp

Webbadress:
www.metall-center.se