Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 39 Onsdag 28 september Grattis Lennart, Leonard
Valuta
EUR 10.88 -0.04 -0.039
GBP 12.15 -0.05 -0.051
USD 11.23 -0.14 -0.136
BÖRSEN 17:30
0.7%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Återanvänd lagerinredning minskar svinn

Totallager i Värnamo hjälper företag att bli av med begagnad lagerinredning och skapar nya miljösmarta kundlösningar med både begagnat och nytt.

 

– Vi vet att det finns mycket begagnad lagerinredning här i Gnosjöregionen.

Vi vet också att våra kunder uppskattar att vi kan köpa in den lagerinredning som bara står där och inte blir använd, att vi faktiskt kommer och plockar ner den och hjälper dem att bli av med grejerna, säger David Persson.

 

Köper och säljer begagnat och nytt. Anton Klasson och David Persson utför även besiktningar och reparationer.

 

Klimatsmart lagerinredning

 

Affärsidén bakom Totallager Sweden, som David driver tillsammans med kollegan Anton Klasson, är lika enkel som smart. Varför låta oanvänd lager­inredning samla damm när du kan sälja den och hjälpa någon annan till ­en klimatsmart lösning?

– Alla företag strävar ju efter att ha så lite påverkan som möjligt på miljön, ­och när du kan använda dig av begagnad lagerinredning så blir det ju noll CO2-utsläpp, för produkten finns ju redan där, konstaterar Anton.

 

”Vi hjälper kunden att få det bästa flödet på lagret och vi har möjlighet att rita upp lagret i både 3D och 2D”, säger Anton Klasson.

 

Prisvärt och kundanpassat

 

Totallager säljer och köper begagnad lagerinredning som pallställ, hyllställ och entresolplan men också material­hantering som hissautomater och paternosterverk.

– Vi är snabba att leverera, har i princip inga ledtider, och kan skapa en prisvärd och kundanpassad lösning som kan innehålla både nytt och begagnat. Vårt breda sortiment gör oss unika, säger David Persson.

 

Begagnade hissautomater och paternosterverk är både prisvärda och klimatsmarta. Köper du en begagnad hissautomat sparar du ungefär 2 ton CO2 per ton stål, förklarar David och Anton.

 

Alla tjänar på att minska svinnet

 

När GnosjoRegion.se kommer på besök håller man precis på att plocka ner lagerinredning hos en kund; 1 500 pallplatser med 7,5 meter höga gavlar, som snart kommer att omsättas i en annan lagerlokal hos ett annat företag.

– Det är både klimatsmart och lager­smart. Ett pallställ genererar inga pengar där det står. När vi får ta hand om grejerna minskas svinnet samtidigt som våra kunder tjänar på det, både den som säljer och den som köper, säger Anton.

 

Nedmontering pågår av 1 500 pallplatser med 7,5 meter höga gavlar. 

 

 

FAKTA
Totallager – säljer och köper begagnad lagerinredning och materialhantering. Hissautomater, paternosterverk, pallställ, hyllställ, entresolplan och mycket mer.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & TotallagerKONTAKTUPPGIFTER

Totallager Sweden AB

(Totallager Sweden AB)

Mail: Info@totallager.se

Besöksadress:
Silkesvägen 10A
33153
Värnamo

Postadress:
Silkesvägen 10A
33153
Värnamo

Webbadress:
totallager.se