Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 03
Måndag 18 januari
Grattis Hilda, Hildur
Valuta
EUR 10.13 0.00
GBP 11.39 0.00
USD 8.39 0.00
BÖRSEN 17:30
0.46%

Trionum AB

Gnosjö

Konsultföretag inom CAD och konstruktion, produktionsstöd och logistik samt företagsstöd och verksamhetsutveckling. Även lager- och logistiklösningar.


Trionum AB är ett konsultföretag som hjälper dig att förstärka kompetens och kapacitet i ditt företag. Trionum finns mitt i den företagstäta Gnosjöregionen och du kan som kund ta del av det heltäckande nätverk av spetskompetens som finns här. Verksamheten kännetecknas av tre huvudgrenar: * CAD och konstruktion * Produktionsstöd och logistik * Företagsstöd och verksamhetsutveckling

Trionum AB arbetar med 3D-CAD/konstruktion och driver även lagerhotell. Vi förstärker din CAD-kapacitet och kan vara delaktiga i konstruktion/utveckling av nya eller befintliga produkter. Vi kan formalisera en idé och skapa produktionsanpassat underlag, med SolidWorks Premium 3D-CAD. Systemet kan simulera och göra hållfasthetsberäkningar. Vi kan även bidra med lager- och logistiklösningar.

Om du har en idé men inte själv kan formalisera det i ritningsdokument, kan vi stödja dig och skapa underlag direkt anpassat för produktion. Vi kan utgå ifrån en enkel skiss, en modell, eller diskutera oss fram till lösning. Vi har lång erfarenhet av ett flertal tillverkningsmetoder och behärskar många teknikområden. Vår breda tekniska kompetens gör det möjligt att se andra produktionslösningar.

Vi kan även bidra med lager- och logistiklösningar. Dessutom har vi erfarenhet av alla aspekter av företagande och entreprenörsskap och är konsult för verksamhetsutveckling.

Snabbfakta

Antal anställda

1

Omsättning

1170

Organisationsnr

5569466765

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

CAD, konstruktion, CAD Konsult, Lagerhotell, Ritkonsult, SolidWorks, företagsutveckling, Företagskonsult, Produktutveckling, Produktionsanpassning

Avdelningar

Blandade material
Övriga