Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 12 Söndag 26 mars Grattis Emanuel
Valuta
EUR 11.22 0.03 0.028
GBP 12.75 0.00 0
USD 10.43 0.1 0.096
BÖRSEN 17:30
-2.68%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Ekonomer med sinne för entreprenörskap

Upprätta bokslut är en sak – att göra rätt analyser en annan. Här erbjuder VALIDI proaktiv rådgivning och redovisningstjänster till regionens företag.

 

 

– Som redovisningsbyrå kan vi hjälpa våra kunder med redovisning och bokslut, men vi har siktet inställt på mer. Vi skapar värde genom att vara proaktiva och hjälpa våra kunder att dra rätt analyser när till exempel månaden är slut, säger Cecilia Käppi, vd VALIDI.

 

Rätt analys ger bra beslutsunderlag

 

Branschen har förändrats, konstaterar Johan Zackrisson som grundade VALIDI tillsammans med Cecilia för tre år sedan:

– Förr var ekonomifunktionen mer av administrativ art, men så funkar det inte idag. Vi jobbar ofta med entreprenörer där deras kunnande är själva affären. Där kan vi komma in med vår mångåriga kompetens, säger Johan.

Det handlar helt enkelt om att se samband och göra analyser för att hjälpa Gnosjöregionens entreprenörer till ett bra beslutsunderlag. 

 

Samlade på Anderstorpskontoret, från vänster: Cecilia Käppi, Ida Carlsson, Lovisa Johansson, Johan Zackrisson, Pia-Lena Svenningsson och Ida Aggebrink.

 

Resursförstärkning med utveckling som mål

 

– Det är en väldigt unik bygd och vi ser att det finns ett stort behov. Många söker efter en controllerfunktion men hittar inte alltid rätt kompetens eller har inte möjlighet att anställa en egen controller, konstaterar Cecilia. Här kan VALIDI hjälpa till med avgränsande uppdrag och som resursförstärkning till företagens ekonomifunktion.

– Vi tror mycket både på uthyrning av tjänsten och rena projekt.

 

Av entreprenörer – för entreprenörer

 

VALIDI ingår i MIDAQ-koncernen, ett småländskt investmentbolag med huvudkontor i Jönköping, grundat 2017 av entreprenörer med passion för långsiktigt värdeskapande arbete. Gruppen består av ett 60-tal bolag i fem affärsområden.

– VALIDI ingår i affärsområdet Consulting och med våra lokalkontor i Anderstorp, Växjö, Jönköping och snart även Halmstad når vi en bred geografisk marknad och kan lättare få tag i kompetenta medarbetare samtidigt som vi är nära våra kunder, säger Cecilia.

 

Ekonomer och entreprenörer. VALIDI är ”den nya tidens redovisnings- och verksamhetskonsult” med målet att skapa tillväxt och utveckling.

 

Söker fler ekonomer

 

Efterfrågan på VALIDIs tjänster är stor och företaget växer i snabb takt. En del av planen är att vara en plattform för ekonomer som vill det där lilla extra.

– Här kan man både utmanas och utvecklas. Vi har roligt på jobbet, säger Ida Carlsson.

 

"Medarbetarna är vår viktigaste tillgång. Vi satsar mycket på att vara platsen där drivna ekonomer kan utvecklas”, säger Cecilia Käppi (th), här tillsammans med Ida Carlsson (tv).

 

 

FAKTA VALIDI

Vi är en innovativ redovisnings- och affärsbyrå med stort fokus på företagande. Vår styrka ligger i vår mångåriga och breda kompetens i branschen.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se
Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & VALIDI

 

 KONTAKTUPPGIFTER

VALIDI

(VALIDI)

Telefon: 070-269 10 83
Mail: info@validi.se

Besöksadress:
Ågatan 48
33432
Anderstorp

Postadress:
ÖSTRA STORGATAN 20
55321
Jönköping

Webbadress:
www.validi.se