Vecka 30 Måndag 22 juli Grattis Magdalena, Madeleine
Valuta
EUR 11.68 0.06 0.061
GBP 13.87 0.08 0.078
USD 10.73 0.05 0.051
BÖRSEN 17:30
1.01%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Från minsta staplare till största truck

Hyr eller köp, begagnat eller nytt – Värnamo Truckservice har lösningar för alla behov, liksom snabb service så att logistiken aldrig hakar upp sig.

 

 

– Har man problem ska man inte behöva vänta. Vi försöker alltid vara snabba med service. Snar hjälp är dubbel hjälp, säger Mats Haglund som äger och driver familjeföretaget Värnamo Truckservice tillsammans med sonen Johan och Mattias Haglund.

 

Nytt eller begagnat – du väljer. ”Tack vare digitala arbetsordrar kan kunden känna sig trygg med uppföljning och historik på alla begagnade maskiner”, säger (fr v) Mattias, Mats och Johan Haglund.

 

 

Reservdelar, batterier och däck


Med verkstad både i Anderstorp och Värnamo har man god kapacitet att ta hand om både service och reparationer av kundernas utrustning. Här finns tillgång till reservdelar, batterier och tillbehör för olika truckmärken liksom möjlighet till snabba däckbyten med egen däckpress både i Anderstorp och i Värnamo.
– Vi har alltid truckar hemma, både till uthyrning och försäljning. Dessutom har vi ett 50-tal begagnade truckar i lager, säger Johan Haglund.

 

Värnamo Truckservice har kunder i stora delar av Sverige men vill framför allt vara en lokal partner. I april i år bjöd man till öppet hus i verkstaden i Anderstorp.

 

 

Jungheinrich, Silverstone och Kärcher


Som återförsäljare av Jungheinrich kan man erbjuda hela bredden av truckprogrammet, från handtruck och ledstaplare till truckar som hanterar uppemot 5 ton. Kärcher ingår också i utbudet hos Värnamo Truckservice, liksom Silverstones sortiment.
– Med sin inriktning på litiumbatterier för en rimlig peng så har Silverstone öppnat möjligheter för fler att få en underhållsfri trucklösning med lång livslängd och möjlighet till snabbladdning, säger Mattias Haglund.

 

Revolutionerande lösning för hantering av långgods


Mats Haglund lägger ett särskilt varmt ord för Combilift, med sina revolutionerande lösningar för hantering av långgods.
– Med deras 4-vägstruckar kan du komma in med 8-metersgods i en vanlig industriport. Det här har blivit riktiga storsäljare, även om många fortfarande inte vet att möjligheten finns, säger Mats.
En 4-vägstruck maximerar lagerytan på ett helt annat sätt.
– Om du funderar på att köpa kommer Combilift och mäter upp ditt lager för en grafisk presentation som visar hur mycket du kan spara genom att optimera lagerytan när du kör 4-vägstruck.

 

Med 4-vägstruck från Combilift kan lagerytan optimeras på ett helt annat sätt.

 

 

 

Fakta: Värnamo Truckservice AB
Vår målsättning är att serva, reparera och sälja truckar med gedigen yrkesskicklighet och hög personlig service.

 

Text & foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

 

 KONTAKTUPPGIFTER

Värnamo Truckservice Aktiebolag

Telefon: 070-359 43 22
Mail: info@vmotruck.se

Besöksadress:
åg. 16
33432
Anderstorp

Postadress:
åg. 16
33432
Anderstorp

Webbadress:
vmotruck.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår