Vecka 38 Torsdag 21 september Grattis Matteus
Valuta
EUR 11.89 0.02 0.017
GBP 13.71 -0.04 -0.041
USD 11.15 0.01 0.006
BÖRSEN 17:30
-1.45%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Jubileumsdags hos emballage-experterna

När Vestbo Emballage fyller 30 så firar man med flaggan i topp. Flera kundevent är planerade så snart pandemin klingat av.

 

– Och vi lyckades faktiskt coronasäkra golftävlingen 2020 så om det behövs ska vi nog lyckas igen, säger vd och ägare Hans Sandqvist.

Det har gått 30 år sedan han tog över dåvarande Vepab, ett beslut som han aldrig har ångrat.

– Jag har en brokig bakgrund – jag har varit allt ifrån lärarvikarie och militär till skidlärare i Hestra – men mitt mål var alltid att bli säljare och jag har alltid velat driva eget. Det är väl den sociala biten, konstaterar Hans.

 

Taggade för 30-årsjubileum. Hans och Angela driver Vestbo Emballage i Gnosjö.

 

 

Helhetsleverantör av förpackningsmaterial

 

Under åren har han sett en stabil men säker tillväxt för Vestbo Emballage, den lokala helhetsleverantören av förpackningsmaterial och kontorsförnödenheter. Efter en tuff start med finanskrisen i början av 1990-talet kunde man så småningom börja bygga en 2000 kvm anläggning på Platåvägen i Gnosjö 1996. Två år senare byggdes det till för kontor och butik och 1999 ett rejält tillbygge i form av 1600 kvm lager.

– Vi har gått från att omsätta 22 miljoner till att ligga på runt 65 idag, en organisk tillväxt utan förvärv, där vi växer med våra kunder, säger Hans.

 

Ett antal kundevent är inplanerade under jubileumsåret. Coronasäkert såklart.

 

Löser behoven redan samma dag


Framgångskonceptet stavas engagemang och goda relationer.

– Vi säljer allt som en tillverkande industri behöver, vi har ett brett sortiment och löser kundens behov, och det i sin tur bygger på relationen. Har du den så får du också förtroendet att lösa behoven, säger Hans.

Behov som kan lösas lokalt redan samma dag tack vare välfyllt lager och transportbilar som dagligen cirkulerar i Gnosjöregionen.

 

Mycket spännande på gång


Under året som gått har Vestbo Emballage satsat hårt på utbildning av både inköp och säljare, man har också bytt ut hela IT-miljön, mobilanpassat affärsystemet och en ny modernare webshop lanseras snart.

– Så vi har verkligen jobbat hårt under pandemin. Och nu är vi supertaggade på att få fira vårt 30-årsjubileum, säger Angela Nydén Sandqvist.

 

2020 blev inte riktigt som vanligt, men lagom till jul 2021 räknar Vestbo Emballage med minimässa och julbord igen – och en ny upplaga av den populära kundmössan.

 

 

FAKTA VESTBO EMBALLAGE AB

Din lokala helhetsleverantör av emballage, förpacknings­material och kontorsförnöden­heter. Utkörning lokalt samma dag. Välsorterad butik i Gnosjö.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

 KONTAKTUPPGIFTER

Vestbo Emballage AB

(Vestbo Emballage AB)

Telefon: 0370333100
Mail: info@vestboemb.se

Besöksadress:
Platåvägen 1
33532
Gnosjö

Postadress:
Platåv. 1
33532
Gnosjö

Webbadress:
www.vestboemb.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår