Vecka 20 Söndag 19 maj Grattis Maj, Majken
Valuta
EUR 11.65 0.00 0.002
GBP 13.61 0.00 0
USD 10.71 0.00 -0.001
BÖRSEN 17:30
-0.31%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Snabba paketlösningar med rätt emballage

Närhet och leveranssäkerhet är en självklarhet. Redan samma dag kan Vestbo Emballage i Gnosjö se till att kunderna har sitt förpackningsmaterial.

 

– Kan man konkurrera med engagemang? Ja det tror vi. Dessutom har vi väldigt kul på jobbet, och med engagerade medarbetare och fantastiskt duktiga och produktiva kunder så är vi tacksamma över att få vara en del av Gnosjöregionen!

 

Ett växande team hos Vestbo Emballage, fr v: Gottfrid Bolin, Anders Melkersson, Hans Sandqvist, Henrik Svenningsson och Jonathan Claar.

 

Allt under ett och samma tak

 

Det säger Anders Melkersson, mångårig säljare på Vestbo Emballage, ett aktivt företag som förser sina kunder med förbrukningsvaror och emballage till industri och kontor. Här kan man köpa det mesta under ett och samma tak. Det ska vara enkelt att handla.

– Vi jobbar hela tiden med att försöka underlätta för våra kunder, och jobbar efter ledord som ”rätt sak i rätt tid på rätt plats” säger Anders.

 

Packat och klart! Med välfyllda lager ser Vestbo Emballage till att kunden har sitt förpackningsmaterial i rätt tid.

 

Välfyllt lager och snabba leveranser


Rätt sak kan vara att man hjälper kunden att hitta konstadeffektiva val för maskin, förbruknings- och emballagelösningar. Rätt tid kan ibland vara väldigt bråttom.

– Och då är det bra att vi finns nära i Gnosjöregionen med butik och välfyllt lager med nästan 5 000 artiklar, säger Angela. Rätt plats och hög leveranssäkerhet prickar man in med hjälp av Gnosjö Trafik som kör många dagliga leveranser till alla kunder.

 

Kundanpassade lösningar är standard hos Vestbo Emballage. ”Vi utvecklas utefter vad kunderna efterfrågar och hur marknaden förändras”, säger Angela Nydén Sandqvist.

 

Ring, mejla eller beställ i webshop


– Att kunderna kan beställa och få sin leverans av förbrukningsvaror redan samma dag gör oss unika. Vi levererar fraktfritt i vårt område vilket vi ser att kunderna värdesätter. Minimala leveranstider och korta transporter är en viktig miljöfråga för våra kunder, säger Angela Nydén Sandqvist.

 

Kunderna väljer vilken inköpskanal som passar bäst, antingen ett besök i butiken, ett telefonsamtal eller mejl – eller en beställning i webshopen.

– Här möter vi till stor del den nya generationen, säger Angela. Dessutom har Vestbo Emballage utökat sin säljorganisation med två nya säljare.

– Vi ser mycket ljust på framtiden! konstaterar Anders och Angela.

 

Nya på jobbet – och taggade. Gottfrid Bolin och Jonathan Claar ingår i det utökade säljteamet. 

 

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Vestbo Emballage AB

(Vestbo Emballage AB)

Telefon: 0370333100
Mail: info@vestboemb.se

Besöksadress:
Platåvägen 1
33532
Gnosjö

Postadress:
Platåv. 1
33532
Gnosjö

Webbadress:
www.vestboemb.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår