Vecka 25 Fredag 21 juni Grattis Alf, Alvar
Valuta
EUR 11.24 0.00 0.001
GBP 13.28 -0.01 -0.012
USD 10.49 -0.01 -0.012
BÖRSEN 17:30
0.9%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Spjutspetsen inom verktygsservice

Vi löser det! Svårare än så är det inte om du frågar VM Toolservice i Bredaryd, nystartade men erfarna – och med ett stort hjärta för verksamheten.

 

– Vi säger det hela tiden, både på jobbet och hemma: Vi löser det! Mats Nilsson skrattar. Men faktum är att det som skulle kunna tolkas ”bara” som en slogan är precis hur verkligheten ser ut.

– Engagemanget, det är där vi vinner hela tiden – och det är det som våra kunder gillar. Vi jobbar kvällar, nätter och helger om det behövs, säger Victor Magnusson.

 

Victor Magnusson och Mats Nilsson äger och driver VM Toolservice i Bredaryd.

 

Byggt upp affärsområdet verktygsservice

 

Victor och Mats äger och driver VM Toolservice sedan december 2020 och har två anställda, Jörgen Åhsberg och Jesper Lindell. Alla fyra har ett gemensamt förflutet som ”stolta IKVare” på IKV Tools i Forsheda, ett välkänt bolag i regionen som dessvärre drabbades av konkurs under coronaåret 2020.

Victor och Mats hade arbetat på IKV under de senaste tolv åren och byggt upp affärsområdet verktygsservice som man såg stor potential i.

– Det här är en väldigt relationsbaserad bransch och vi hade byggt relationer med våra kunder under många år. Kunder som verkligen ville att vi skulle fortsätta, berättar Mats.

 

Personalen på nystartade VM Toolservice AB. Fr v: Victor Magnusson, Mats Nilsson, Jesper Lindell och Jörgen Åhsberg.

 

Snabba, smarta och flexibla lösningar

 

Så när IKVs konkurs var ett obestridligt faktum rådde ingen tvekan.

– Vi bestämde oss för att satsa och på mindre än en vecka var VM Toolservice bildat. I princip kunde vi lappa över så att det bara blev någon månads stillestånd över jul för våra kunder, fortsätter Victor.

Att få göra en uppstart med en stabil kundbas är förstås ett drömläge, likaså hjälpte de goda kontakterna med bank och maskinleverantörer till. 

Affärsidén är tydlig: VM Toolservice erbjuder snabba, smarta och flexibla lösningar inom tillverkningsindustrin.

– Med vårt stora hjärta för verksamheten är vi spjutspetsen inom verktygsservice. Vårt fokus varje dag är hjärta, flexibilitet och glädje, säger Victor.

 

Experten på trådgnistning. Mats mångåriga erfarenhet och en väl utbyggd maskinpark gör trådgnistningen till själva hjärtat hos VM Toolservice.

 

Brett erbjudande. Med möjlighet till ett arbetsområde på X 800 mm/Y 600 mm/Z 300 mm, sticker företagets trådgnistningskapacitet ut från mängden.

 

 

 

FAKTA
VM Toolservice – Spjutspetsen inom verktygsservice. Trådgnistning, reservdelar, legobearbetning, quickline service – vi erbjuder snabba, smarta och flexibla lösningar.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

VM Toolservice AB

(VM Toolservice AB)

Telefon: 070-6846001
Mail: info@vmtoolservice.se

Besöksadress:
Galvanov. 5
33171
Forsheda

Postadress:
Galvanov. 5
33171
Forsheda

Webbadress:
vmtoolservice.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår