Vecka 09 Fredag 1 mars Grattis Albin, Elvira
Valuta
EUR 11.19 -0.02 -0.022
GBP 13.07 -0.03 -0.031
USD 10.32 -0.05 -0.051
BÖRSEN 17:30
0.65%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Verktygsexperter med starka muskler

ISO 9001-certifieringen är i hamn, en ny 3-tons travers är på väg in och VM Toolservice i Forsheda gör sitt bästa år omsättningsmässigt sedan start.

 

 

Victor Magnusson och Mats Nilsson flyttade in i nya lokaler i Forsheda för drygt 1,5 år sedan och under den tiden har man både jobbat hårt med anpassning av lokalerna och ökat upp med ytterligare två anställda.
– Det går jättebra, ärligt talat, och det är inte självklart i dessa tider, säger Victor.
Mats instämmer:
– Ja, det har slagit väl ut, vi har nått målen med både flytt och tillökning så vi är nöjda.

 

Nya lyftmöjligheter väntar. Victor Magnusson (tv) och Mats Nilsson (th) väntar på installation av en 3-tons travers för att kunna hantera ännu större verktygsdelar.

 

 

Jättetryck inom energibranschen


En intensiv tid ligger bakom. Motorn bakom tillväxten är tillverkning som snurrat på högvarv hos kunderna. Hur nästa år ser ut är svårt att sia om.
– Men vi har en bred kundbas i många olika branscher, säkert tio olika. Ett exempel är energibranschen där vi ser ett jättetryck som håller i sig. Vi har projekt som pågår och vet att det kommer mer, säger Victor.
– Sen är det också bra för oss när större verktygsfirmor har fullt upp med större projekt, då kan vi stärka upp med ändringar och komplement, fortsätter Mats.

 

 

Styrkan är snabbheten


Snabbheten har blivit VM Tools signum och styrka. Oavsett om det gäller verktygsservice med ändringar och reparationer eller om det gäller tillverkning av reservdelar och komponenter.
– Det är inte många som slår oss här, konstaterar Victor.
För att fortsatt ligga på topp planerar man för maskininvesteringar framåt och man jobbar fortsatt hårt med anpassning av fastigheten. En ny ventilationsanläggning är installerad, ett gym för personalen är på gång – och snart kommer leveransen av en ny 3-tons travers.
– Men det vi är allra mest stolta över är att vi är klara med vår ISO 9001-certifiering. Här är det ordning och reda från start till mål, säger Victor.

 

Kvalitetscertifieringen är i hamn. ”Här är ordning och reda – från administration till produktion och leverans”, säger Victor Magnusson.

 

 

Den nya ventilationsanläggningen är en viktig del av anpassningen i lokalerna. 

 

 

Fakta

VM TOOLSERVICE AB– Spjutspetsen inom verktygs­service. Trådgnistning, reservdelar, legobearbetning, quickline service. Vi erbjuder snabba, smarta och flexibla lösningar.

 

Text & foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

VM Toolservice AB

(VM Toolservice AB)

Telefon: 070-6846001
Mail: info@vmtoolservice.se

Besöksadress:
Galvanov. 5
33171
Forsheda

Postadress:
Galvanov. 5
33171
Forsheda

Webbadress:
vmtoolservice.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår