Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 14
Onsdag 1 april
Grattis Harald, Hervor
Valuta
EUR 11 0.00
GBP 12.44 -0.04
USD 10.03 0.00
BÖRSEN 18:41
-3.4%

Weland AB

Smålandsstenar

Vårt löfte är att leverera produkter av rätt kvalité och i rätt tid. Lättmonterade produkter och snabba leveranser ger dig som kund den bästa totalekonomin. Weland tar ansvar för att leverera produkter som överensstämmer med de kvalitetskrav som kunden och vi ställer. Med egen rationell tillverkning ska kunden se oss som en långsiktig och miljövänlig leverantör.

Vi kan våra produkter och är en pålitlig partner i vårt samarbete med kunden. Med kunnig personal med lång erfarenhet, kan vi ge såväl råd som anvisningar. Med vårt stora lagerförda sortiment ger vi snabba leveranser.

Welands målsättning är samma sedan starten - att vara flexibla och ge samma service till alla våra kunder, stora som små. Vi har mer än 70 års erfarenhet av att ge personlig service till våra kunder. Sedan starten 1947 arbetar vi intensivt med att utveckla våra produkter. Produktionen ska vara rationell och miljövänlig. All tillverkning sker i Smålandsstenar där vi förfogar över drygt 100 000 m2 fabriksyta. 

I Smålandsstenar har den pressvetsade gallerdurken, som utgör ryggraden i Welands verksamhet, tillverkats sedan 1960-talet. För att möta framtidens krav utvecklar vi ständigt vår maskinpark. Idag erbjuder vi bland annat plåtbearbetning med laser, stansning, bockning och maskinbearbetning på legobasis. På Weland har vi alltid sikte på framtiden, utan att glömma bort våra kunder.

NYHETER

Weland vinnare av Elmia Spark Award 2019 i kategorin ”Innovator of the Year”

Weland AB är 2019 års vinnare av Elmia Spark Award i kategorin ”Innovator of the Year”, årets nytänkare, för sin monter på Elmia Subcontractor....

LÄS ÄLDRE NYHETER

Snabbfakta

Antal anställda

268

Omsättning

2357596

Organisationsnr

5560693987

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

gislaved näringsliv, laserskärning, svetsning, stansning, Lagerinredningar, Påkörningsskydd, Plåtbearbetning, Entresol, Gångbryggor, Gallerdurksprodukter