Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 39
Måndag 21 september
Grattis Matteus
Valuta
EUR 10.41 0.02
GBP 11.35 -0.01
USD 8.82 0.05
BÖRSEN 13:45
-2.36%

Weland AB

Smålandsstenar

Weland AB är en ledande tillverkare av gallerdurk, trappor, räcken, ramper och entresol. Även en av de största aktörerna inom plåtbearbetning.


Vårt löfte är att leverera produkter av rätt kvalité och i rätt tid. Lättmonterade produkter och snabba leveranser ger dig som kund den bästa totalekonomin. Weland tar ansvar för att leverera produkter som överensstämmer med de kvalitetskrav som kunden och vi ställer. Med egen rationell tillverkning ska kunden se oss som en långsiktig och miljövänlig leverantör.

Vi kan våra produkter och är en pålitlig partner i vårt samarbete med kunden. Med kunnig personal med lång erfarenhet, kan vi ge såväl råd som anvisningar. Med vårt stora lagerförda sortiment ger vi snabba leveranser.

Welands målsättning är samma sedan starten - att vara flexibla och ge samma service till alla våra kunder, stora som små. Vi har mer än 70 års erfarenhet av att ge personlig service till våra kunder. Sedan starten 1947 arbetar vi intensivt med att utveckla våra produkter. Produktionen ska vara rationell och miljövänlig. All tillverkning sker i Smålandsstenar där vi förfogar över drygt 100 000 m2 fabriksyta. 

I Smålandsstenar har den pressvetsade gallerdurken, som utgör ryggraden i Welands verksamhet, tillverkats sedan 1960-talet. För att möta framtidens krav utvecklar vi ständigt vår maskinpark. Idag erbjuder vi bland annat plåtbearbetning med laser, stansning, bockning och maskinbearbetning på legobasis. På Weland har vi alltid sikte på framtiden, utan att glömma bort våra kunder.

NYHETER

Unika möjligheter för stansning av plåt

Stansning är en mycket effektiv metod för tunnplåtsbearbetning som håller hög precision och flexibilitet. Weland AB förfogar över fyra maskinlinjer för...

Matilda sätter noggrannhet i centrum

När det handlar om råmaterial så är noggrannhet och kvalitet avgörande. Det vet Matilda Gunnarsson, materialansvarig på lagret hos Weland AB, av erfarenhet. Här...

LÄS ÄLDRE NYHETER

Snabbfakta

Antal anställda

268

Omsättning

2357596

Organisationsnr

5560693987

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

gislaved näringsliv, laserskärning, svetsning, stansning, Lagerinredningar, Påkörningsskydd, Plåtbearbetning, Entresol, Gångbryggor, Gallerdurksprodukter

Avdelningar

Metall
Bockning
Skärning
Laserskärning
Rörlaserskärning
Galler
Gallerdurk
Blandade material
Egna produkter