Vecka 22 Onsdag 29 maj Grattis Yvonne, Jeanette
Valuta
EUR 11.52 0.03 0.035
GBP 13.54 0.04 0.036
USD 10.61 0.04 0.036
BÖRSEN 14:34
-1.35%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Formteknik i Gislaved AB

GISLAVED

Legoformsprutning, renrumsproduktion, konstruktion, design & verktygstillverkning. Vi erbjuder professionell hjälp från idé till färdig produkt.


Formteknik är en helhetsleverantör av formverktyg och formsprutade plastdetaljer. Vi är helt enkelt specialister på att skapa former. En utvecklingspartner som erbjuder flexibel produktion med fokus på höga volymer med hög kvalitet. 

Vi levererar idag kompetens, verktyg och produktion av plastdetaljer åt fordonsindustrin, medicintekniks industri och verkstadsindustrin. Krävande företag i utvecklingsstarka branscher som vi är stolta över att få vara nära.

Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 13485.

Formteknik är Miljöcertifierade enligt ISO 14001 och lägger stor vikt på miljön i hela verksamheten. Att arbeta med miljöfrågor är för oss en självklarhet. Vi uppmuntrar våra medarbetare att ta hänsyn till vår miljö i det dagliga arbetet.

Vår verksamhet och våra processer är utformade på ett sådant sätt att energi och råvaror används effektivt och avfall och restprodukter minimeras över produkternas livscykel.

En hög kvalitetsnivå och leveransprecision betraktas som miljöförbättringar.

Kvalitetssäkrad tillverkning innebär minskad förbrukning av material, resurser och energi.
Leveransprecision gällande överenskommen volym och tid förhindrar oplanerade energikrävande tilläggsinsatser och extra leveranser. 
För en hållbar framtid strävar vi alltid efter minsta möjliga miljöbelastning.

1. PRODUKTDESIGN
Formteknik har kompetens att hjälpa er redan när ni ritar er produkt. Vi kan vara med från idéstadiet eller så kommer vi in i ett skede när det är dags att anpassa designen till tillverkningsprocessen. Oavsett så finns det mycket att vinna på att vi tittar på er design och ger er feedback som kan påverka kostnadsbilden.

2. VERKTYGSKONSTRUKTION
Ditt verktyg skall konstrueras på ett sådant sätt att plastdetaljen uppfyller alla ställda krav och att ni uppnår bästa totalekonomi. Vår konstruktionsavdelning tar över från designfasen och skapar produktionsverktyg för både höga och låga serier.

3. VERKTYGSTILLVERKNING
Vi är verktygsmakare som producerar formverktyg för plastindustrin. Från verktygstillverkning till installerat produktionsverktyg, hela kedjan är viktig. Vi levererar till plastproducenter inom medicinteknisk industri, fordonsindustri och verkstadsindustrin.

4. FORMSPRUTNING
Vi erbjuder en effektiv och optimerad plastproduktion för dina plastdetaljer. Det kan vara en följd av att vi producerat ditt verktyg eller så har du redan formverktyget och söker en partner för produktion.

Snabbfakta

Antal anställda

33

Omsättning

85167

Organisationsnr

5561709741

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Montering, Plastdesign, verktygsmakare, verktygstillverkning, Renrumsprodukton, medicinteknik, konstruktion, utveckling, formverktyg, Formsprutning, gislaved näringsliv, gislaved näringslivförening, Ultraljudssvetsning, Verktygskonstruktion, materialvalDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår