Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48 Söndag 5 december Grattis Sven
Valuta
EUR 10.35 0.12 0.116
GBP 12.11 0.06 0.065
USD 9.15 0.1 0.097
BÖRSEN 17:30
-1.1%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Almotec AB

Smålandsstenar

Projektledning, produktutveckling och prototypframtagning. Vi ser till att din produkt blir verklighet i rätt tid och på bästa sätt.


Almotec är en resurs och har stor kunskap om Additiv tillverkning. Vi gör det möjligt för produktutvecklare att få tillgång till den senaste tekniken. Genom att hitta den bästa lösningen till projektet, kommer produkterna snabbare ut på marknaden.

Prototyper Med lång erfarenhet av projektledning inom produktutveckling har vi skaffat oss kontakter runt om i världen som var och en är experter på just sitt område. Med tillgång till detta nätverk har Almotec en stor kapacitet . Vi jobbar med de senaste teknikerna inom prototyptillverkning. Tillsammans tillgodoser vi våra kunder med rätt teknik och materialval för ändamålet.

NYHETER

Formsprutning Prototypverktyg

Vi på Almotec har erfarenhet och kompetens att ta fram snabba verktyg för att kunna formspruta detaljer i rätt material.  Insatser tillverkas traditionellt med CNC-styrda maskiner...

LÄS ÄLDRE NYHETER

Snabbfakta

Antal anställda

1

Omsättning

4701

Organisationsnr

5569044745

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Additiv tillverkning, prototyper, Produktutveckling, cnc-fräsning, 3D-Print, Design/konstruktion, Vakuumgjutning, 3D-Printing, SLA, Friformning, SLS

Avdelningar

Metall
Fräsning
Gjutning
Plast
Formsprutning
Blandade material
Prototyptillverkning
3d-printning