Vecka 22 Måndag 27 maj Grattis Beda, Blenda
Valuta
EUR 11.53 -0.03 -0.035
GBP 13.57 -0.01 -0.013
USD 10.63 -0.04 -0.038
BÖRSEN 15:34
0.04%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Almotec AB

Smålandsstenar

Här blir saker gjorda. Av Almotec beställer du prototyper och kan vara säker på att få dem levererade i rätt tid och i rätt material för ditt behov.


Letar du efter en kunnig och pålitlig partner för att ta fram provverktyg, förserier, formverktyg eller formsprutade detaljer? Eller söker du någon som kan hjälpa dig med maskinbearbetning, gjutning, bockning och 3D-printning?
Här har du oss!

Du behöver förstås veta vilket antal du behöver, men sedan kan du lugnt luta dig tillbaka och låta oss ta hand om hela processen.
Lågvolymtillverkning, produktutveckling, processoptimering och effektiva tidsramar kan vi på våra fem fingrar.

Frihet, snabbhet och mängder av olika material att välja på. Där har du några stora fördelar med 3D-printning.
Oavsett om det rör sig om detaljer i SLS, SLA, DLP eller DMLS så är designfriheten stor och den snabba processen från ritning till färdig detalj är SNABB.
Många vet inte att 3D-printning, eller additiv tillverkning som det också kallas, är en väldigt bra produktionsmetod för lågvolymtillverkning. Det är alltså inte bara enstycks-prototyper som 3D-printas utan metoden passar lika bra för produktion.

NYHETER

Stolta sponsorer till landslagsspelaren Adam

Stort grattis säger vi till Adam Axelsson.Den här duktiga 17-åringen från Smålandsstenar, har blivit uttagen till EM i padel och vann nyligen SM-guld tillsammans med...

Almotec levererar helhetslösning till Liber

Cad-konstruktion, etikettering, beställning av skruvar, lasermärkning och paketering. Det var vårt uppdrag till Libers modellsats – ett uppdrag som vi tog oss an med glädje....

LÄS ÄLDRE NYHETER

Snabbfakta

Antal anställda

2

Omsättning

11000

Organisationsnr

5569044745

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

prototyper, Produktutveckling, 3D-Print, Design/konstruktion, Vakuumgjutning, 3D-Printing, SLA, Friformning, SLS, 3d print, cnc-fräsning, provverktyg och formsprutning, 3d-print/additiv tillverkning, smlsDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår