Vecka 49 Onsdag 6 december Grattis Nikolaus, Niklas
Valuta
EUR 11.31 -0.02 -0.015
GBP 13.21 0.00 -0.001
USD 10.47 -0.01 -0.013
BÖRSEN 17:30
0.88%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Bufab mer än fördubblar sitt sortiment

C-Parts och industriförnödenheter från samma leverantör med en beställning och en faktura. Bufab Swedens samarbete med Luna ger mervärden för kunden.

 

– Att konsolidera och reducera antalet leverantörer för våra kunder är viktigt för oss och skapar stora mervärden för kunden, konstaterar Josef Andersson, Bufab Sweden.

Samarbetet med Luna, ledande ­distributör av industriförnödenheter­ som verktyg, mätinstrument, skydds­­ut­­rustning och underhåll till ­produktionen, är nu i full gång. Bufab och Luna såg möjligheter till synergier eftersom båda arbetar med hållbara och ­värdeskapande produkter och tjänster till industrin.

 

Bufab Sweden på utbildning hos Luna Group.

 

Bekymmersfri vardag för kunden

 

Och visst har samarbetet mellan Bufab Sweden och Luna gett synergier.

– Bufab Sweden har 30 000 aktiva artiklar i sortimentet. Nu har vi ytter­ligare 50 000 artiklar från 500 starka varumärken när vi räknar in Lunas industriförnödenheter, vilket är ett extremt stort sortiment. Vi har mer än dubblerat vårt erbjudande i antal artiklar, förklarar Martin Älverdal, Bufab.

Att göra det enkelt för kunden att alltid ha det man behöver av C-parts – och nu även industriförnödenheter – är Bufab Swedens grundfilosofi. Som kund ska du känna att du har en ­be­­­kymmersfri vardag som tillåter dig att fullt ut ägna dig åt din kärnverksamhet.

 

Inköp, kvalitetssäkring och logistik av C-Parts – och av industriförnöden­heter. Samarbetet mellan Bufab Sweden och Luna Group kommer att byggas in i Bufabs logistiklösning.

 

”Nu gör vi det enklare för kunden att beställa både C-Parts och industriförnödenheter på en gång”, säger Alexander Zöllner och Josef Andersson, Bufab Sweden. 

 

En leverantör – en lösning

 

– Vi vill att våra kunder ska känna att vi är det självklara valet, på så väl C-parts som industriförnödenheter, säger ­Alexander Zöllner, Bufab. Ambitionen är att väva in detta i Bufabs logistiklösningar så att kundens be­­ställning blir automatiserad.

– Men det finns många olika möjligheter och beställningssätt. Du kan använda webshopen, lägga en vanlig order eller göra inköp mot prognos. Vi anpassar oss efter kundens behov, säger Alexander.

 

Från verktyg och mätinstrument till skyddsutrustning och kemprodukter – nu har Bufab Swedens kunder tillgång till Nordens bredaste sortiment av industriförnödenheter.

 

 

 

FAKTA
Bufab Sweden – ledande Supply Chain Partner med tjänster och lösningar inom tillverkning, kvalitet, sourcing och logistik. Vi hjälper dig att öka din produktivitet!

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & Bufab SwedenKONTAKTUPPGIFTER

Bufab Sweden

(Bufab Sweden)

Telefon: 0370696900
Mail: info@bufab.com

Besöksadress:
STENFALKSVÄGEN 1
33141
Värnamo

Postadress:
BOX 2266
33102
Värnamo

Webbadress:
www.bufab.comDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår