Vecka 24 Fredag 14 juni Grattis Håkan, Hakon
Valuta
EUR 11.25 0.00 -0.004
GBP 13.36 -0.01 -0.014
USD 10.47 -0.01 -0.005
BÖRSEN 17:30
-1.87%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Affärssystemskonsult - Ekonomi och redovisning

Vi på Datakraft söker en Affärssystemskonsult - Ekonomi och Redovisning

Redan 1990 när vi startade vår verksamhet i Gnosjö hade vi som mål att skapa långsiktiga och nära samarbeten med företag i regionen. Genom att ständigt satsa på kompetensutveckling och hålla en hög servicegrad har vi idag byggt upp en organisation med fler än 50 medarbetare som kan ta hand om hela eller delar av våra kunders IT-miljö och verksamhetsveckling.

 

Är du en person som brinner för att driva företag framåt? Vill du vara en del av ett vinnande lag där gemensamma framgångar firas? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

 

På Datakraft tror vi på kraften i lagspel och samarbete. Vi är övertygade om att vår gemensamma prestation är nyckeln till framgång. Hos oss är det inte bara en plats i teamet, det är en chans att vara en del av något större, där varje individ spelar en avgörande roll. Datakraft erbjuder dig stora möjligheter till personlig utveckling. Företaget prioriterar personalens utveckling och trygghet genom utbildningsmöjligheter, individuella utvecklingsplaner och ett tydligt fokus på att hållbar arbetsmiljö där framgången skapas genom ett utvecklat och inspirerat arbetssätt i team.

 

Om rollen

Vi önskar att utöka vårt team och söker nu en driven och engagerad affärssystemskonsult med fokus på ekonomi och redovisning. Du kommer att ansvara för att starta upp och utveckla nya processer för våra kunder tillsammans med vårt team av konsulter.

 

Vem är du?

Vi tror att du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller erfarenhet av löpande redovisning/revision. Det är fördelaktigt om du har kunskaper i affärssystemet Pyramid ERP och Excel. Som person är du social och skapar lätt relationer. Du är nyfiken och hungrig på att lära dig mer, och trivs i en prestigelös arbetsmiljö där samarbete och gemensamma framsteg är i fokus. På Datakraft får du möjlighet att utvecklas genom utbildningsmöjligheter och en stimulerande arbetsmiljö där din insats är en viktig del av vår gemensamma framgång.

 

Vi värdesätter olikheter och tror på styrkan i att arbeta tillsammans i en miljö där alla får möjlighet att växa och utvecklas.

Huvudsakliga ansvarsområden

  • Optimering av ekonomiska processer: Du kommer att vara ansvarig för att analysera, utvärdera och optimera ekonomiska processer hos våra kunder med hjälp av Pyramid. Detta inkluderar att identifiera effektivitetsförbättringar, minska risker och maximera resultat.
  • Implementering och support: Du kommer att leda implementeringen av Pyramid-affärssystemet för nya kunder samt erbjuda förvaltning och utbildning för befintliga kunder. Din expertis och erfarenhet kommer att vara avgörande för att säkerställa en smidig övergång och maximal nytta för våra kunder.
  • Kundrelationer: Du kommer att fungera som en betrodd rådgivare för våra kunder inom ekonomi och redovisning med Pyramid som utgångspunkt. Genom att förstå deras unika behov och utmaningar kommer du att erbjuda skräddarsydda lösningar och stöd för att optimera deras affärsprocesser.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vara med och forma framtiden för företag i vår region, välkommen att ansöka till oss på Datakraft!KONTAKTUPPGIFTER

DataKraft i Småland AB

(DataKraft i Småland AB)

Telefon: 0370331880
Mail: Info@datakraft.se

Besöksadress:
Strömg. 1
33530
Gnosjö

Postadress:
Strömg. 1
33530
Gnosjö

Webbadress:
www.datakraft.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår