Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 41
Söndag 13 oktober
Grattis Berit, Birgit
Valuta
EUR 10.82 -0.02
GBP 12.4 -0.02
USD 9.8 -0.01
BÖRSEN 08:35
1.2%

Konstruktör

Arbetsbeskrivning


EBOSS AB i Nissafors är ett litet familjeföretag verksamt inom bearbetning av metallkomponenter. Just nu befinner vi oss i en tillväxtfas och behöver förstärka organisationen med en produktionstekniker.

 

Som konstruktör/produktionstekniker hos oss arbetar du med att ta fram tekniska underlag och driva införanden av nya produkter. Du blir en viktig länk mellan marknadsavdelningen och vår produktion, från det att vi mottagit ordern tills vi är i serieproduktion. Arbetet innefattar bland annat; framtagning och beredning av modeller och ritningar samt underlag. Upprätta kontrollinstruktioner, styrplaner, FMEA, APQP, PPAP och MSA. Du kommer även att arbeta med mätning och kontroll av befintliga produkter.

 

Vem är du?
För att passa som bäst i rollen har du en teknisk eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande teknisk kompetens inom konstruktion, kvalité, produktionsteknik eller motsvarande. Vidare ser vi att du inte är rädd för att ta dig an utmaningar. Du har lätt för dig att sätta dig in i nya processer och produkter. Som person är du ytterst noggrann och metodisk.

 

Du är en duktig problemlösare som ser lösningar på problem där andra ser problem. Du lär dig snabbt och är inte rädd för att fatta beslut. Vi ser gärna att du har erfarenhet från industriell produktion och kan läsa och förstå tekniska ritningar och specifikationer. Meriterande är grundläggande kunskap i Solidworks eller liknande 3D CAD program. Du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift. Datorvana och goda kunskaper i Officepaketet är ett krav för tjänsten.

 

Vad kan vi erbjuda dig
Som anställd på EBOSS AB erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i en trygg och lugn miljö. Vi är ett trevligt gäng som tillsammans jobbar för att skapa bästa möjliga värde för våra kunder.

 

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande!
Har du frågor om tjänsten, är du välkommen att e-posta kandidatansvarig Leif Sandvik - leif@eboss.se


Ersättning
Månadslön enligt överenskommelse. Individuell lönesättning.

 KONTAKTUPPGIFTER

Eboss AB

(Eboss AB)

Mail: info@eboss.se

Besöksadress:
Motorvägen 1
33592
NISSAFORS

Postadress:
Motorv. 1
33592
Nissafors

Webbadress:
www.eboss.se