Vecka 21 Fredag 24 maj Grattis Ivan, Vanja
Valuta
EUR 11.61 -0.01 -0.013
GBP 13.63 -0.01 -0.006
USD 10.74 0.00 -0.002
BÖRSEN 17:30
0.04%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

”Varumärket byggs och stärks inifrån”

Kommunikation, automation och teknik – tre viktiga ledord när Ewes AB tar steget vidare in i framtiden med fokus på intern utveckling.

 

– Kompetensen hos våra medarbetare är det som gör att vi kan slå våra konkurrenter på fingrarna. Företagskulturen och kompetensen inom Ewes ger kapital, det är vår riktning idag, säger vd och delägare Anton Svensson.

 

Kommunikation är nyckeln i en växande organisation. Ewes AB siktar mot framtiden med det starkaste kapital man har: personalen.

 

Fullfjädrad satsning på medarbetarna


De senaste två åren har präglats av fokus på medarbetarna och förändring av organisationen till att bli plattare. Tydligare kommunikation, större ansvar och ökad delaktighet i alla led. Ledningsgruppen har blivit större, mellanchefer försvunnit. Ledarskapet har blivit ännu mer inkluderande samtidigt som man jobbat med ett processägarskap.

 

En verksamhet där du får växa och utvecklas


– Viljan att utvecklas, att förflytta sig i organisationen, är viktig att fånga upp. Du får lov att utvecklas i den här verksamheten. Och jag upplever att väldigt många tycker att det är roligt att vara en del av den här dynamiska processen, säger Anton.


I grund och botten handlar det om att bygga och stärka varumärket inifrån, menar Anton. Att definiera kulturbegreppen utifrån den faktiska verksamheten. Inga floskler, ”inget hittepå från styrelsen”.
– Varenda medarbetare måste känna att det här är Ewes. Och jag måste säga att det här har fallit väldigt väl ut. Vi har ytterst kompetenta medarbetare med tankar, idéer och engagemang. Som ledning är det viktigt att ta vara på det, säger Anton.

 

Automation är en förutsättning för konkurrenskraftig industri. Ewes AB fortsätter automationsresan och frigör personal till mer värdeskapande arbete.

 

”Vi tror på teknisk höjd”


I den här processen har tre ledord för verksamheten utkristalliserats. Kommunikation: för att ytterligare stärka ett inkluderande ledarskap och engagemang för Ewes. Automation: effektiv produktion som frigör personal för mer värdeskapande arbete. Och till sist men inte minst – teknik.
– Här är vår expertis. Vi levererar teknik till våra kunder. När andra satsar på systemlösningar kör vi tvärt om. Vi tror på teknisk höjd, säger Anton Svensson.

 

Tekniken är kärnan i Ewes AB. Stålfjädern är och förblir ett oumbärligt konstruktionselement, säger vd Anton Svensson.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Ewes AB

(Ewes AB)

Telefon: 0370-86700
Mail: maria.andersson@ewes.se

Besöksadress:
Lundavägen 53
33371
BREDARYD

Postadress:
Lundav. 53
33371
Bredaryd

Webbadress:
www.ewes.comDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår