Vecka 08 Söndag 25 februari Grattis Sigvard, Sivert
Valuta
EUR 11.17 0.00 0.003
GBP 13.08 0.00 0
USD 10.33 0.01 0.005
BÖRSEN 17:30
0.4%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Fine Scandinavia AB

ANDERSTORP

Från produktutveckling till framtagning av kompletta produkter och legotillverkning, med spetskompetens inom rörbockning och svetsning.


Industri AB Hjalmar Johansson blev i maj 2018 fusionerat med Fine Scandinavia och är nu en del i det bolaget där vi har behållit all kompetens och kunskap som har funnits sedan 1912 och samtidigt breddat både kompetens och erbjudande tillsammans med Fine Scandinavia.

Ska ni utveckla nya produkter eller skala upp produktionen? När du anlitar oss får du tillgång till mer än skalbar och effektiv produktion. Vi är en kompetent partner inom alltifrån produktutveckling till framtagning av kompletta produkter och legotillverkning med spetskompetens inom rörbockning och svetsning i vår anläggning i Anderstorp. Med vår breda erfarenhet i ryggen ser vi till att både dina existerande och kommande produkter är optimerade för kostnadseffektiv produktion, logistik och transport. Från våra produktionsanläggningar och logistikcenter tar vi hand om distributionen av era produkter efter era behov och förväntningar.

Försäljningskontor i Göteborg, tillverkning i Anderstorp och Vietnam med över 100 års väl bevarad erfarenhet inom industriell tillverkning.

Vad vi gör Fine Scandinavia erbjuder både tankekraft och produktionsresurser till företag som är i behov av utveckling, tillverkning av komponenter och produkter, ökad kapacitet och att etablera distributionskanaler.

För mindre företag kan vi snabbt bredda den egna industriella plattformen.

För större företag kan vi erbjuda expertis och tillgång till effektiv och skalbar produktionskapacitet.

Besök gärna vår hemsida eller kontakta oss direkt för att få reda på hur vi kan hjälpa just er.

Snabbfakta

Antal anställda

20

Omsättning

58000

Organisationsnr

5562459296

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Rörbockning, svetsning, bockning, Mig/Mag-svetsning, Robotsvetsning, Tryckbocka rör, Butiksinredningar, personhjälpmedel, trädgårdsmaskiner, Cmt-svetsning, Legotillverkning

Avdelningar

Metall
Bockning
Rörbockning
RobotsvetsningDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår