Vecka 30 Måndag 22 juli Grattis Magdalena, Madeleine
Valuta
EUR 11.68 0.05 0.055
GBP 13.87 0.08 0.078
USD 10.72 0.04 0.045
BÖRSEN 17:30
1.01%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Inköpare till GARO

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system inom elinstallation och elbilsladdning. Med fokus på användarvänlighet, hållbarhet och design tar GARO ett tydligt helhetsansvar. Koncernen har ca 480 anställda med operativ verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Irland, Polen, Storbritannien, Tyskland och Spanien. Försäljningen är fördelad på affärsområdena GARO Electrification och GARO E-mobility. Huvudkontoret ligger i svenska Gnosjö. Produktionsenheter finns i Sverige och Polen. GARO är noterad på Nasdaq Stockholm OMX, Mid Cap.

 

Affärsidén är att ”med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar”.

 

Vill du jobba på ett företag som arbetar med framtidens hållbara produkter? Då har vi ett spännande jobb i ett starkt team!

 

I rollen som inköpare rapporterar du direkt till inköpschefen och du blir en viktig del i GAROs försörjningskedja. Du kommer att ingå i ett team med ca 7 personer, där du har ett kategoriansvar och därmed ansvar för leverantörer inom kategorin. Våra leverantörer finns i Europa vilket innebär att resor i viss omfattning ingår i tjänsten. För att lyckas i tjänsten behövs kombinationen kunskaper inom inköp och logistik, förhandlingsvana samt en vinnande personlighet som skapar bra samarbete och trygga kontakter både internt och externt.

 

Arbetsuppgifter:

  • Ansvara för att utvalda leverantörer lever upp till GAROs förväntningar och krav.
  • Leda upphandlingsprocesser inom ditt kategoriområde.
  • Utforma och förhandla avtal.
  • Leda projekt inom ditt område.
  • Självständigt arbeta med uppföljning och leverantörsutveckling.
  • Operativt hantera interna och externa beställningar i vårt ERP-system.
  • Ansvara för analys av inköpsorderförslag, prognoshantering och leveransbevakning.

 

Vem är du?

Du kombinerar affärsmässig smidighet med tydlig struktur och noggrannhet. Du har ett affärssinne för hela affären och kan se till totalkostnaden för företaget. Du har utbildning inom inköp alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har också erfarenhet inom avtalsrätt och är en rutinerad förhandlare. Förutom dina kunskaper och erfarenheter värdesätter vi dina personliga egenskaper. Du är analytisk med ett strukturerat arbetssätt. Du har förmågan att arbeta både självständigt och i team. Det är en fördel om du har internationell erfarenhet. Du är en god kommunikatör och uttrycker dig naturligt och utan svårigheter i tal och skrift både på svenska och engelska.

 

Är detta en möjlighet för dig? Välkommen med din ansökan! För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom GARO-organisationen.

 

I denna rekrytering samarbetar GARO med FSK PEOPLE. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Välkommen med din ansökan på www.fskpeople.se. Vi arbetar med löpande urval.LEDIGA JOBB

Sales & Operations Planning Manager till GARO

Vi söker nu en driven och analytisk S&OP Manager som vill leda och utveckla GAROs Sales & Operations Planning (S&OP) processer.   Vi erbjuder en...

After Sales till GARO E-mobility AB

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system inom elinstallation och elbilsladdning. Med fokus på användarvänlighet,...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

GARO AB

(GARO AB)

Telefon: 0370-332800
Mail: info@garo.se

Besöksadress:
Söderg. 26
33533
Gnosjö

Postadress:
Box 203
33525
Gnosjö

Webbadress:
www.garo.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår