Vecka 30 Måndag 22 juli Grattis Magdalena, Madeleine
Valuta
EUR 11.68 0.06 0.06
GBP 13.86 0.08 0.077
USD 10.73 0.05 0.049
BÖRSEN 17:30
1.01%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Sales & Operations Planning Manager till GARO

Vi söker nu en driven och analytisk S&OP Manager som vill leda och utveckla GAROs Sales & Operations Planning (S&OP) processer.

 

Vi erbjuder en roll med stor möjlighet att utforma och påverka arbetet då vår S&OP-funktion är relativt nyinrättad. Du blir en viktig kugge i skapandet av den nya Supply Chain-organisationen som etablerats på GARO sedan något år tillbaka. Placeringsort är Gnosjö alternativt Hillerstorp.

 

I rollen som S&OP Manager förväntas du leda och utveckla våra S&OP-processer. Du kommer bland annat att koordinera, analysera och sammanställa prognosbehov från säljorganisationen samt säkerställa att prognosdata implementeras i MRP-system. Vidare ansvarar du för att löpande stämma av med representanter från våra produktionsenheter, inköp, kundservice och sälj. Du deltar i ledningsgruppen för koncernens Supply Chain-organisation och rapporterar till vår Supply Chain Director.

 

Du kommer att ha ett nära samarbete med försäljningschefer i våra olika länder som Sverige, Irland, UK, Norge, Finland, Polen och Tyskland. Målsättningen är att åstadkomma en stabil prognosprocess med god förankring i GARO-koncernens alla verksamheter för att uppnå målsättningar gällande bland annat leveranssäkerhet och kapitalrationalisering av lager.

 

Vem är du?

Vi söker dig som:

  • Är analytisk och systematisk
  • Är en driven och beslutsmässig ledare
  • Har erfarenhet av prognos- och planeringssystem, MRP integrerat eller fristående system.
  • Har dokumenterad erfarenhet från liknande roller i större verksamheter med internationell miljö
  • Har kompetens inom lagerlogistik och övergripande planering
  • Besitter goda kunskaper i engelska och svenska

Om du har högskoleutbildning inom relevant område är det meriterande.

 

Välkommen med din ansökan!

Ansök här senast den 4 augusti 2024.

 

Om GARO:

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system inom elinstallation elbilsladdning. Med fokus på användarvänlighet, hållbarhet och design tar GARO ett tydligt helhetsansvar. Koncernen har ca 480 anställda med operativ verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Irland, Polen, Storbritannien, Tyskland och Spanien. Försäljningen är fördelad på affärsområdena GARO Electrification och GARO E-mobility. Huvudkontoret ligger i svenska Gnosjö. Produktionsenheter finns i Sverige och Polen. GARO är noterad på Nasdaq Stockholm OMX, Mid cap.

 

Affärsidén är att ”med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar”

 LEDIGA JOBB

Inköpare till GARO

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system inom elinstallation och elbilsladdning. Med fokus på användarvänlighet,...

After Sales till GARO E-mobility AB

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system inom elinstallation och elbilsladdning. Med fokus på användarvänlighet,...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

GARO AB

(GARO AB)

Telefon: 0370-332800
Mail: info@garo.se

Besöksadress:
Söderg. 26
33533
Gnosjö

Postadress:
Box 203
33525
Gnosjö

Webbadress:
www.garo.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår