Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 22
Onsdag 27 maj
Grattis Beda, Blenda
Valuta
EUR 10.57 0.02
GBP 11.87 0.08
USD 9.64 -0.04
BÖRSEN 18:41
0.92%

Anderstorp

Genom vår samlade erfarenhet och kompetens erbjuder vi projektledning, konstruktion och en oslagbar service och tillgänglighet. Vår stora bredd och kunnande med erfarenhet från många avancerade processer med automation och högt maskinkunnande som förenande länk är en stor styrka. Vi har bl a erfarenhet av maskinbetjäning och hantering av skärande bearbetning, gjuteri- och plastmaskiner. Genom ett öppet klimat och nära dialog säkerställer vi att alla som jobbar inom våra projekt får en tydlig bild av vårt gemensamma slutmål och därigenom känner sig delaktiga i just ert projekt.


Vi riktar oss främst till maskinbetjäning och hantering inom: -Metall. Skärande bearbetning (svarv och fräs), pressar, härdning. -Plast. Formsprutor. -Gjuteri. Pressgjuterimaskiner. Inom InLead har vi alla förutsättningar som krävs för att lösa ert automationsbehov. mjukvaru/mek/elkostruktion samt CE märkning.


Maskinbetjäning hantering med hjälp av, Fanuc och ABBs industrirobotar samt FRAi portalrobotlösningar. Vår cell plc lösning för enklare hantering av robotlösningar är mycket uppskattad och säljs med till ca 75% av våra lösningar. Vi har tagit fram ett antal standardlösningar för hantering vid skärande bearbetningsmaskiner. Hör av er för mer info eller besök vår hemsida.


Gängkontroll InLine InFeeder InPall

Snabbfakta

Antal anställda

12

Omsättning

21443

Organisationsnr

5569365660

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Scape, DiVision, Sensor Control, Cognex, Siemens 840D Solution Line, fräsar, svarvar, Skräddarsydda lösningar, Binpickning-lösningar, matare, Märkenheter, Bandtransportörer, Kringutrustning, ABB, FANUC, automationslösningar, Portalrobotlösningar, Portalrobotar, Industrirobotar, Industriautomation, Maskinbetjäning

Avdelningar

Blandade material
Industriautomation
Robotlösningar
Maskinbetjäning
Robotceller