Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 27
Lördag 4 juli
Grattis Ulrika, Ulla
Valuta
EUR 10.48 0.00
GBP 11.62 0.00
USD 9.32 0.00
BÖRSEN 08:35
-0.23%

De ger sina kunder växtkraft

Ännu fler standardlösningar – och ett breddat utbud för plastindustrin. InLead Automation expanderar med fortsatt närhet till kunder och marknad.

 

När InLead Automation startades 2013 hade företaget fyra anställda. Idag arbetar 14 personer med smarta automationslösningar för tillverkande industri.

– Vi har haft en stark tillväxt och nu kikar vi på hur vi ska expandera framåt, säger vd och försäljningschef Tommy Strand.

 

Automatiserar formsprutor

 

InLead har sin främsta kundbas inom verkstadsindustrin. Så kommer det att vara även i fortsättningen men man ser möjligheter till ökad automatisering även hos plastindustrin.

– Vi ser en del synergier och kan använda delar av våra standardlösningar även inom plast, säger Tommy. Plastindustrin är stark i Gnosjöregionen.

– Flera av oss har en bakgrund inom plast och vi ser att här finns möjligheter för oss att växa, förklarar Tommy.

När GnosjoRegion.se kommer på besök har man två formsprutor inne för anpassning efter kunds önskemål.

– Bland annat extra utrustar vi dem med hydrauliskt kärndrag, vattenbatterier mm. Nästa steg blir att automatisera dessa maskiner, berättar Tommy.

 

Två formsprutor anpassas efter kundens önskemål av Björn Axelsson. InLead satsar på tillväxt inom automationslösningar för plastindustrin.

 

Ny standardlösning presenteras under Elmia Automation

 

Kundanpassade speciallösningar eller Kostnads­effektiva standardlösningar – InLead tar sig an både stora och små projekt. Och efterfrågan av standardlösningar fortsätter att öka.

– På Elmia Automation i maj kommer vi att presentera en helt ny standardlösning för verkstads­industrin.

 

Nästa steg blir att också ta fram en standardlösning för plastindustrin, säger Tommy. Han välkomnar input från marknaden och Gno­sjö­regionens plastföretag.

– Vad är det ni vill ha? Vad är det som saknas, vilka funktioner? Vi har givetvis en idé, men vi hoppas också på input från produktionen.

 

Här i monteringshallen skapas morgondagens automationslösningar, bland annat av Jonas Westman.

 

Samarbete med kunden

 

Detta i sin tur understryker ett viktigt faktum – det handlar alltid om samarbete.

– Närheten till kunden är viktig för oss. Vi vill inte se oss bara som en leverantör utan som en automationspartner. Vi vill förbättra våra kunders produktion och ge dem växtkraft, säger Emil Forstner, säljare.

 

Vårt mål är att förbättra våra kunders produktion och ge dem växtkraft,” säger Tommy Strand (tv) och Emil Forstner (th).

 

 

 

FAKTA INLEAD

Inlead Automation AB tillhandahåller automationslösningar för maskinbetjäning och hantering vid skärande bearbetningsmaskiner och formsprutor. Service. Modifieringar. CE dokumentation.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Inlead Automation i Sverige AB

Telefon: 0725198400
Mail: tommy.strand@inlead-automation.se

Besöksadress:
Allégatan 22
33433
Anderstorp

Postadress:
Allégatan 22
33433
Anderstorp

Webbadress:
www.inlead-automation.se