Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 34
Måndag 19 augusti
Grattis Magnus, Måns
Valuta
EUR 10.73 0.01
GBP 11.75 -0.01
USD 9.67 -0.01
BÖRSEN 08:35
1.24%

0

Snabba, flexibla & träffsäkra

Ett samtal räcker oavsett om det gäller industriservice och maskinflytt, rekrytering eller bemanningsbehov inom såväl industri som tjänsteföretag. 

- Vi har lång erfarenhet inom samtliga affärsområden. Framförallt har efterfrågan på våra tjänster av maskinflytt som sker såväl nationellt som internationellt, och även flyttning av hela företag runt om i världen, ökat kraftigt det senaste, säger Ulf Stjerneby VD.

Junics tjänster inom industriservice och maskinflytt innebär att man finns med hela vägen. "Vi lämnar inte företaget förrän maskinerna producerar igen på den nya platsen" säger VD Ulf Stjerneby.

Kompetent flytthjälp till företag

I en globaliserad värld handlar det ofta om företag som behöver hjälp att flytta maskiner eller en hel produktionsanläggning från en plats till en annan. 

- Med vår specialistkompetens kan du tryggt lämna hela flyttkedjan i våra händer. Vi finns med hela vägen från att maskinen kopplas ur tills den driftsätts på ny plats, säger Niclas Bjelke som arbetat med industriservice och maskinflytt i mer än 20 år.

Rekrytering av tjänstemän är allt mer efterfrågat. Junic erbjuder en totallösning som innefattar allt ifrån annonsering och analys av kanditater till djupintervjuer, jobbprofiler och testverktyg - allt för att hitta perfekt kompetens.

Viktigt att kunden får hjälp med helheten

Att man som Junic tar helheten i en flyttprocess är ganska ovanligt i branschen, menar Niclas. Kanske är det också därför man har attraherat storkunder som Trelleborgskoncernen, ABB och Kinnarps. Helheten är viktig för Junic, oavsett om man anlitas för industriservice, bemanningsfrågor eller rekrytering.

Bemanningsfrågor på kollektivsidan har länge varit ryggraden i Junics verksamhet. Som rekommenderad samarbetspartner av IF Metall hittar man trygga lösningar både för kunder och anställda.

Tjänstemän ett växande affärsområde

Rekrytering och bemanning av tjänstemän är relativt nytt hos Junic men har redan fått ett starkt genomslag. Susann Lothian kom in som affärsområdeschef för ett och ett halvt år sedan och har redan förmedlat ett stort antal kompetenser inom allt från ekonomi, projektledning, tekniker till försäljning samt olika specialister inom varierade områden. 

- Styrkan hos Junic jämfört med andra liknande bolag är att kunden bara behöver en kontakt hela vägen, från förfrågan till leverans. Och det är något som kunderna verkar uppskatta väldigt mycket, säger Susann Lothian.

Hon fördelar sin tid mellan företagets kontor i Gislaved och Jönköping.

- Och det ger mig större möjligheter att hitta rätt kompetens vilket är oerhört viktigt, inte minst här i Gnosjöregionen där behovet är stort av tjänstemän med rätt utbildning, säger Susann.

Det här är Junic: Från vänster Ulf Stjerneby, Carolina Håkansson, Jörgen Stjerneby, Susann Lothian, Niklas Andersson, Nicklas Bjelke.

Rekommenderad samarbetspartner av facket

Junic har vuxit kraftigt sedan starten 2009 och omsatte 46 miljoner i senaste bokslutet, en ökning med 45 procent jämfört med föregående år. I dagsläget sysselsätter man cirka 100 personer och arbetar kontinuerligt med ett 100-tal företag. Junic är också ett av 6 bemanningsbolag i regionen som är godkända och rekommenderade samarbetspartner av IF Metall. 

Junic är auktoriserade av arbetsgivarorganisationen Almega. För att ytterligare stärka interna processer har Junic påbörjat certifiering av såväl kvalitet som miljö ISO 9000 och 14000 och beräknas bli klara under första halvåret 2015.

Text: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se. Foto: Junic.KONTAKTUPPGIFTER

Junic AB

(Junic AB)

Telefon: 0371-83053
Mail: niklas@junic.se

Besöksadress:
Baldersvägen 31
33235
GISLAVED

Postadress:
Baldersv. 31
33235
Gislaved

Webbadress:
www.junic.se