Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 25
Torsdag 20 juni
Grattis Linda
Valuta
EUR 10.65 0.01
GBP 11.99 0.08
USD 9.48 -0.03
BÖRSEN 18:43
-0.02%

Generationsskifte i Mattssonskoncernen

Den första oktober tar Emil Mattsson över som VD för Mattssons i Anderstorp AB, då Ingvar Mattsson lämnar över rodret till äldste sonen efter fyrtio år på posten. Yngste sonen, Kalle Mattsson, går samtidigt in som vice VD. Samtidigt blir Ingvar kvar inom koncernen som styrelseordförande och VD för dotterbolaget Wulkan.

 

Det har alltid varit Ingvars ambition att Mattssonskoncernen ska drivas vidare inom familjen, så när han nu kliver åt sidan för att släppa fram nästa generation är det resultatet av en lång process.

 

Emil och Kalle introducerades tidigt till företaget. Efter att ha tagit en kandidatexamen i Business Management vid Westminster Business School har Emil sedan 2007 arbetat heltid inom Mattssonskoncernen, först som inköps- och ytbehandlingschef och senare som marknads- och försäljningschef. Kalle gick i sin tur in som affärsutvecklare och exportsäljare efter att förra året ha avslutat sin masterexamen i Finance and Strategic Management vid Copenhagen Business School. Deras mål är att driva vidare företaget i familjens anda med fortsatt fokus på marknads- och produktkunskap och logistiklösningar.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta: Eva Johansson, 0371-890 00

www.mattssons.com 

 

 

Mattssons i Anderstorp är en ledande grossist och logistikpartner inom området fästelement med fokus på verkstads- och bilindustrin och kunder med höga kvalitetskrav. Egen tillverkning i form av kallstukning och egna certifierade ytbehandlingslösningar erbjuds i fabriken i Anderstorp. Koncernen har sammanlagt 120 anställda och omsätter 250 Mkr.KONTAKTUPPGIFTER

Mattssons i Anderstorp AB

(Mattssons i Anderstorp AB)

Telefon: 0371-89000
Mail: mattssons@fasteners.se

Besöksadress:
Depåg. 1
33433
ANDERSTORP

Postadress:
Box 134
33423
Anderstorp

Webbadress:
www.mattssons.com