Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 04
Tisdag 26 januari
Grattis Bodil, Boel
Valuta
EUR 10.08 0.01
GBP 11.34 0.00
USD 8.3 0.01
BÖRSEN 10:50
1.15%

Brittisk kompetens ansluter till NORMA

Det är fullt tryck hos NORMA Sweden. Man effektiviserar produktionen och nyanställer - bland annat ny VD som flyttar från England till Anderstorp.
Lee Borsberry tillträder under mars och kommer närmast från NORMA UK där han arbetat som produktionschef.
- NORMA centralt arbetar hårt för att skapa en positiv arbetskultur som mixar snabb progress med respekt och engagemang. Särskilt när jag mött personal från NORMA Sweden har jag varit imponerad av deras kapacitet, säger Lee.
 
NORMA Swedens nya VD Lee Borsberry gillar Gnosjöregionen. "Jag längtar efter att få upptäcka mer av det här områdets historia, skönhet och kultur" säger Lee.
 

Ser fram emot att flytta till Gnosjöregionen

Så när han förstod att tjänsten som ny VD var öppen tvekade han inte att anmäla sitt intresse. Att NORMA Sweden ligger i Anderstorp, mitt i hjärtat av Gnosjöregionen bidrog till beslutet att flytta.
- Jag känner mig priviligierad att ha fått möjligheten att bo och arbeta i den här regionen. Jag har en härlig känsla för området och ser verkligen fram emot att lära mig mer och upptäcka livet här, både genom arbete och fritid, säger Lee.
 

Expansiv fas för NORMA Sweden

Arbete kommer inte att fattas honom då NORMA Sweden med sina 100 anställda står mitt i en expansiv fas där man förlängt avtalen med sina större distributörer och samtidigt effektiviserar produktionen för utökad obemannad körning.
- I vår fabrik ska det rulla! Vi utökar också antalet artiklar av slangklämmor och kopplingar i vårt stora sortiment där vi redan har 35 000 artiklar tillgängliga för våra kunder, säger Kati Lindberg, Area Sales Manager. 
 
NORMA Group är världsledande inom klammer- och kopplingslösningar. Från distributionscentret DS Nordic i Anderstorp skickas kopplingar till bygg och industri runt om i världen.
 

Industri 4.0 i full gång

NORMA Sweden har dessutom investerat i nya maskiner och ny teknik. Industri 4.0 har sedan länge varit i full gång med uppkopplade maskiner och full tillgänglighet via app i telefonen. Effektivitet genom smarta flöden är något som Lee Borsberry kommer att utveckla vidare.
- Jag hoppas kunna stödja tillverkning och utveckling mot ännu större framgång. Vi har stora möjligheter här! Säger Lee Borsberry.
 
Säkra kopplingar för läckagefria förbindningar av luft och vätska - NORMA förser världsledande aktörer inom fordonsindustrin med lösningar.
 
 
Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se


KONTAKTUPPGIFTER

Norma Sweden AB

(Norma Sweden AB)

Telefon: 0371588800
Mail: christian.lundgren@normagroup.com

Besöksadress:
Visirg. 1
33433
ANDERSTORP

Postadress:
Box 100
33422
Anderstorp

Webbadress:
www.normagroup.com