Vecka 30 Måndag 22 juli Grattis Magdalena, Madeleine
Valuta
EUR 11.68 0.06 0.055
GBP 13.87 0.08 0.08
USD 10.73 0.05 0.046
BÖRSEN 17:30
1.01%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Betongarbetare till NaijBetong

 

NaijBetong är företaget som växte fram ur behovet av betongelement i det egna byggbolaget NaijBygg. Snart producerade vi även åt andra och sedan 2014 växer vi stadigt. Idag är vi 25 personer vid betongfabriken i Skeppshult som tillsammans arbetar med att producera prefabricerade betongelement till industrihallar, ställverk och bostadshus. Vidare producerar vi plintar som blir stommar till industribyggnader, bjälklagsplattor och balkonger. Våra kunder är alltifrån privatpersoner till såväl mindre som större byggbolag.

Trivs du att arbeta både i grupp och självständigt? Vi söker nu en engagerad Betongarbetare till ett företag med stort hjärta med omgående start efter sommaren! 

 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba i företagets produktion av betonggjuteri där främst väggar till hus produceras. Dina arbetsuppgifter består främst om att arbeta i en gjuterihall där du är behjälplig i alla steg av tillverkningsprocessen från materialtillförsel, enklare underhåll samt städning av maskin. Övrigt förekommande arbetsuppgifter i produktionen kan vara armering av gjutjärn och manuell efterbearbetning av produkter. 

 

Din profil

Du är noggrann, gör alltid det lilla extra och har en god förmåga att prioritera vad som är viktigast för stunden. Som person är du nyfiken och har viljan att lära dig samt gott sinne för att hålla tider. Arbetet är stundtals fysiskt krävande och flertalet tunga lyft förekommer regelbundet men bra hjälpmedel finns att tillgå. Vidare tror vi att du trivs med att ta ansvar för dina arbetsuppgifter samt är en god lagspelare! 

 

Krav

  • Behärskar svenska språket väl i tal och skrift.
  • Körkort samt tillgång till bil.

 

Meriterande

  • Erfarenhet av tillverkande industri

 

Villkor

  • Start: Enligt överenskommelse 
  • Ort: Skeppshult
  • Omfattning: Heltid
  • Skift: Dagtid

 

Vi erbjuder dig:

Hos oss är det viktigt att ha en positiv kultur där arbetet ska kännas roligt! Vi förespråkar kul på jobbet! 

 

Visst låter det intressant?

NaijBetong har i denna hyrrekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se . Under perioden V. 28-31 kommer inga urval att ske pga semester. Vi återkopplar under V.32. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kandidatansvarig, Jennie Gunnarsson , jennie.gunnarsson@onepartnergroup.se  alt Konsultchef, Marie-Astrid Löfdahl, marie-astrid.lofdahl@onepartnergroup.se.LEDIGA JOBB

VD till Floattech

...

Digital kommunikatör till Floattech

...

Projektledare/Teknisk beredare till Lann

Lann är Sveriges ledande tillverkare av svarvade komponenter till krävande kunder över hela världen inom flera olika affärsområden. Bearbetning i toppmoderna maskiner...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

OnePartnerGroup GGVV

(OnePartnerGroup GGVV )

Telefon: 0370 510560
Mail: ggvv@onepartnergroup.se

Besöksadress:
Stansg. 2
33432
Anderstorp

Postadress:
Mogölsv. 4
55475
Jönköping

Webbadress:
www.onepartnergroup.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår