Vecka 30 Måndag 22 juli Grattis Magdalena, Madeleine
Valuta
EUR 11.68 0.06 0.059
GBP 13.86 0.07 0.075
USD 10.73 0.05 0.047
BÖRSEN 17:30
1.01%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Digital kommunikatör till Floattech

 

Floattech Sweden AB är ett svenskt bolag som grundades 2007. Företaget har sitt säte i Värnamo, Småland, mitt i den företagsamma Gnosjöregionen. Vi utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer flytbryggor, samt badramper för personer med funktionsnedsättning. Hela världen är vår marknad även om de mest tongivande finns inom Europa. Floattech Sweden AB präglas av lojalitet och långsiktighet. Vi jobbar hela tiden målmedvetet med att utveckla verksamheten och dess produkter. Kunden skall alltid uppfatta oss som en trygg, kompetent och seriös leverantör. Våra produkter skall vara det självklara valet. Läs gärna mer på vår hemsida: https://www.floattech.se/

 

Hos Floattech får du möjlighet till att forma och bygga vidare på en fantastisk tillväxtresa och ta dig an en helt ny roll inom bolaget. Vi söker nu en kreativ och driven Digital kommunikatör! 

 

Din roll hos oss: 

Som Digital kommunikatör kommer du att inneha en bred roll och är en viktig del i Floattechs fortsatta framgångar när det gäller marknadsföring av flytbryggor och badramper. Här blir du en del av ett välmående bolag med spännande produkter och kunder. Tjänsten innebär att du självständigt arbetar med både intern och extern kommunikation. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:    
 
 • Skapa marknadsplan och kommunikationsplan med tillhörande budget
 • Projektledning av marknadsrelaterade projekt
 • Ansvarig för contentproduktion och hantering av sociala medier
 • Uppdatering av hemsida 
 • Framtagning och uppdatering av marknadsmaterial
 • Assistera säljteamet med tekniska underlag inför offerter

 Då det är en ny roll inom bolaget så finns det stora möjligheter för nytänkande, initiativtagande och personlig utveckling. Dessutom kommer du till ett härligt, sammansvetsat gäng där man stöttar och hjälper varandra.

 

Vem är du?

För att trivas i tjänsten ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller liknande. Har du tidigare erfarenhet av digital marknadsföring av tekniska produkter på en internationell marknad ser vi det som starkt meriterande. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Du har god dator- och systemvana, gärna med erfarenhet av digitala verktyg. Din kommunikationsförmåga är god då du förväntas att anpassa ditt budskap utifrån syfte, målgrupp och kanal. Därtill har du mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. 

Som person har du lätt för att samarbeta samtidigt som du självständigt och strukturerat kan driva ditt arbete framåt. Du har ett starkt driv och har en god förmåga att planera, genomföra och utvärdera marknadsaktiviteter. Utöver det är du trygg i din roll samt besitter hög social kompetens. Vågar ta initiativ och tycker om att bidra med förslag och idéer. Till sist är du prestigelös och trivs med att hjälpa till där det behövs.

 

Övrigt:

 • Placeringsort: Värnamo
 • Plats:  Initialt på plats möjligt med hybridlösning längre fram
 • Omfattning: Heltid 
 • Arbetstider: Kontorstider
 • Tillträde: Enligt överenskommelse, men tidigast 1 oktober

 

Vi erbjuder:

Hos Floattech är lojalitet och långsiktighet grundpelare. Vi strävar ständigt efter att utveckla vår verksamhet och våra produkter. Vi vill vara en trygg och stabil arbetsplats där det också finns utrymme för utvecklingsmöjligheter. Sätt kursen mot spännande möjligheter med Floattech Sweden AB! 

 

Är du nyfiken på att veta mer? 

Floattech Sweden AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. V.29-V.32 har vi semester vilket gör att vi kommer gå igenom dina ansökan efter det. Processen kan därför också dra ut lite på tiden. Du är självklart varmt välkommen att skicka in din ansökan för tjänsten under denna perioden. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se . För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Stina Runesson,stina.runesson@onepartnergroup.se alt 0371- 39 41 01.


LEDIGA JOBB

VD till Floattech

...

Betongarbetare till NaijBetong

...

Projektledare/Teknisk beredare till Lann

Lann är Sveriges ledande tillverkare av svarvade komponenter till krävande kunder över hela världen inom flera olika affärsområden. Bearbetning i toppmoderna maskiner...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

OnePartnerGroup GGVV

(OnePartnerGroup GGVV )

Telefon: 0370 510560
Mail: ggvv@onepartnergroup.se

Besöksadress:
Stansg. 2
33432
Anderstorp

Postadress:
Mogölsv. 4
55475
Jönköping

Webbadress:
www.onepartnergroup.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår