Vecka 30 Måndag 22 juli Grattis Magdalena, Madeleine
Valuta
EUR 11.68 0.06 0.059
GBP 13.86 0.08 0.076
USD 10.73 0.05 0.049
BÖRSEN 17:30
1.01%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

VD till Floattech

 

Floattech Sweden AB är ett svenskt bolag som grundades 2007. Företaget har sitt säte i Värnamo, Småland, mitt i den företagsamma Gnosjöregionen. Vi utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer flytbryggor, samt badramper för personer med funktionsnedsättning. Hela världen är vår marknad även om de mest tongivande finns inom Europa. Floattech Sweden AB präglas av lojalitet och långsiktighet. Vi jobbar hela tiden målmedvetet med att utveckla verksamheten och dess produkter. Kunden skall alltid uppfatta oss som en trygg, kompetent och seriös leverantör. Våra produkter skall vara det självklara valet. Läs gärna mer på vår hemsida: https://www.floattech.se/


Vi söker nu en försäljningsorienterad VD som vill fortsätta att driva bolagets fortsatta utveckling! Är du rätt person för att driva Floattech mot nya höjder? 

 

Din roll:

Som vår nya VD kommer du vara en strategisk och viktig nyckelperson i vår verksamhet! I rollen som VD på Floattech kommer du att ansvara för att leda och fortsätta utveckla verksamheten. En viktig del i rollen blir att främja tillväxt genom att driva affären med befintlig kund, men också arbeta med nya affärsmöjligheter. 

Vi söker en ledare som kommunicerar riktning och skapar samarbete i syfte att nå uppsatta mål och som är ytterst ansvarig för verksamhetens resultat, välmående och utvecklingspotential. 
Du kommer att leda och ha det övergripande personalansvaret för ett dynamiskt team på 7 personer. 

 

Din profil:

Vi ser framför oss en dedikerad person som älskar försäljning och relationsskapande. Vi söker därför dig som är tydligt inriktad mot försäljning, gärna inom tillverkande industri samt som verkat i en internationell miljö. Som person är du utåtriktad och gillar att representera och presentera verksamheten som du ansvarar för. Du är engagerad i ditt arbete, strukturerad och uppmärksam på detaljer, trivs med att förvalta det som fungerar på ett bra vis men motiveras samtidigt av att effektivisera och arbeta med förbättringar. Du är trygg i din kommunikation och har lätt för att leda och samarbeta.
Ditt ledarskap kombineras av ödmjukhet, inlyssnande, tydlighet samt beslutsamhet. 

Du får gärna ha väl utvecklade ledaregenskaper som präglas av ett inkluderande och coachande förhållningssätt. Det är dock inget krav att du är en erfaren ledare som framgångsrikt har lett företag tidigare, däremot ska du ha erfarenhet av personal och försäljning sedan tidigare.

Flexibilitet kommer prägla jobbet på Floattech. Det är därför viktigt att du själv kan strukturera din arbetstid och fokusera på aktiviteter som gör skillnad. Det är ett mindre bolag vilket göra att vi hjälps åt mycket över gränser och arbetsuppgifterna blir på så viss varierande vilket gäller att du är prestigelös i ditt sätt. 

 

Vi ser att du har

  • Erfarenhet av liknande strategisk och affärsdriven tjänst
  • Akademisk bakgrund inom industriell ekonomi, affärsutveckling eller liknande
  • +5 års erfarenhet av produktionsflöde och processer 
  • Flera års erfarenhet av ledarskap med personalansvar
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

 

Meriterande 

  • Språkkunskaper i tyska, franska eller annat språk

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos Floattech får du möjligheten att driva ett välmående bolag vidare till nästa nivå. Vi erbjuder dig en utvecklande roll på ett företag som kännetecknas av stark lojalitet och långsiktighet. Du kommer få fria tyglar att lägga en strategisk plan och vara med och påverka vilken riktning vi tar framåt. Hoppas du vill vara med på vår fortsatta resa och sätta din prägel på det! Varmt välkommen till oss! 

 

Visst låter det spännande?

Floattech Sweden AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. V.29-V.32 har vi semester vilket gör att vi kommer gå igenom dina ansökan efter det. Processen kan därför också dra ut lite på tiden. Du är självklart varmt välkommen att skicka in din ansökan för tjänsten under denna perioden. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se . För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Stina Runesson,stina.runesson@onepartnergroup.se alt 0371- 39 41 01.


LEDIGA JOBB

Digital kommunikatör till Floattech

...

Betongarbetare till NaijBetong

...

Projektledare/Teknisk beredare till Lann

Lann är Sveriges ledande tillverkare av svarvade komponenter till krävande kunder över hela världen inom flera olika affärsområden. Bearbetning i toppmoderna maskiner...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

OnePartnerGroup GGVV

(OnePartnerGroup GGVV )

Telefon: 0370 510560
Mail: ggvv@onepartnergroup.se

Besöksadress:
Stansg. 2
33432
Anderstorp

Postadress:
Mogölsv. 4
55475
Jönköping

Webbadress:
www.onepartnergroup.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår