Vecka 30 Måndag 22 juli Grattis Magdalena, Madeleine
Valuta
EUR 11.68 0.06 0.059
GBP 13.86 0.07 0.075
USD 10.73 0.05 0.047
BÖRSEN 17:30
1.01%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Platschef till Restaurang Bambu

 

 

 

Restaurang Bambu söker nu en passionerad och målmedveten Platschef som vill vara med och leda vår framgångsrika restaurang i Bredaryd. Som Platschef hos oss kommer du att spela en central roll i vår verksamhet, där ditt engagemang och din drivkraft blir avgörande för att skapa en trivsam arbetsmiljö och en förstklassig upplevelse för våra gäster.

 

 

Om rollen

 

Vi har ca 15 anställda och erbjuder en dynamisk och operativ roll där du kommer att vara ansvarig för schemaläggning, inköp, personalansvar samt utveckling och coaching av medarbetarna. Som Platschef kommer du att ha ansvar för att säkerställa att den dagliga driften fungerar smidigt och effektivt. Du kommer att planera och koordinera arbetspass för att säkerställa att vi alltid har rätt bemanning, hantera beställningar och se till att vi har alla nödvändiga varor och ingredienser för att kunna erbjuda våra gäster högkvalitativa rätter. Du kommer även att leda, motivera och utveckla vårt team av duktiga medarbetare genom att ge kontinuerlig feedback och stöd för att främja deras utveckling och säkerställa hög servicenivå.

 

 

 

Våra önskemål

 

Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet inom ledarskap eller motsvarande utbildning, samt tidigare erfarenhet av arbete inom servicebranschen. Din förmåga att hantera och motivera personal är avgörande för att lyckas i rollen. Vi ser gärna att du är ansvarsfull och flexibel, med ett starkt engagemang för både mat och service. Du ska kunna ta initiativ, vara lösningsorienterad och ha en naturlig fallenhet för att skapa en positiv och inkluderande arbetsmiljö. Din passion för att leverera högkvalitativ service och din förmåga att anpassa dig till föränderliga omständigheter kommer att vara nyckelfaktorer för att trivas och lyckas hos oss på Restaurang Bambu.

 

 

 

Restaurang Bambu erbjuder

 

Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter inom företaget för rätt person. Hos oss på Restaurang Bambu har du chansen att växa och utvecklas tillsammans med ett engagerat team. Vi satsar på internrekrytering och erbjuder utbildningar som stödjer din personliga och professionella utveckling. Här kan du utveckla dina ledarskapsförmågor, förbättra dina kunskaper inom mat och dryck, och delta i spännande projekt. Hos oss hittar du en inspirerande miljö där du kan bygga en stark karriär inom restaurangbranschen.

 

 

 

Om oss

 

Restaurang Bambu startades upp i Bredaryd för 30 år sedan och har genom åren fått en stor kundkrets såväl lokalt som runt om i Sverige. Hos oss står den asiatiska buffén i centrum men för den som vill finns även en uppsjö av rätter i vår à la carte som passar hela familjen vare sig man gillar asiatiskt eller husmanskost. Vi strävar efter fräscha och väl tillagade rätter samt hög servicenivå i en trevlig miljö.

 

 

 

Vill du veta mer?

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Purple Rekrytering & Interim, där Anela Drndo är vår ansvariga rekryterare. Ansökningar och urval sker löpande och tjänstens startdatum är i höst. Anela står till ditt förfogande för eventuella frågor och ytterligare information. Du kan nå henne personligen på telefonnummer 0737–019453. Ansökningar behandlas löpande, skicka in din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen till Restaurang Bambu!

 

 

 LEDIGA JOBB

Produktionsplanerare till Rudéns Plastindustri AB

  Är du en driven och initiativtagande person som vill axla rollen som Produktionsplanerare...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Purple Rekrytering & Interim AB

(Purple Rekrytering & Interim AB)

Telefon: 0370-17880
Mail: info@purplerekrytering.se

Besöksadress:
STORGATSBACKEN 1
33130
Värnamo

Postadress:
STORGATSBACKEN 4 B
33130
Värnamo

Webbadress:
purplerekrytering.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår