Vecka 21 Torsdag 23 maj Grattis Desideria, Desirée
Valuta
EUR 11.62 -0.01 -0.007
GBP 13.65 -0.01 -0.008
USD 10.73 -0.01 -0.008
BÖRSEN 17:30
0.1%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Servicetekniker till Stenbergs

 

 

Vill du bli en Stenbergare?
Stenbergs söker efter nya medarbetare! Vi söker dig som brinner för teknik och vill ha ett stimulerande jobb. Vi erbjuder ett spännande arbete där du kommer att få se Sverige, träffa människor och skruva på maskiner!

 

 

Uppdraget
Som servicetekniker på Stenbergs kommer du att arbeta som resande tekniker på de maskiner bolaget har serviceansvar för. Du kommer att vara en del av ett dynamiskt team bestående av cirka 20 tekniker. Din huvudsakliga uppgift blir att utföra service och underhåll av teknisk utrustning, identifiera och åtgärda tekniska problem samt samarbeta med kunder för att förstå deras behov och ge teknisk support.

 

 

Vi söker dig som

Är socialt kompetent och trivs i interaktion med både kunder och kollegor. Du bör vara öppen och hjälpsam, brinna för att ge den bästa möjliga servicen, vara prestigelös och kunna arbeta i team för att uppnå gemensamma mål. Stark teknisk kompetens och erfarenhet av service och underhåll av teknisk utrustning är viktigt för rollen. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska (både i tal och skrift), samt körkort B. Du som söker får gärna vara bosatt i GGVV-området då serviceuppdragen hos kunderna är i GGVV-området. 

 

 

Vi erbjuder

Stenbergs erbjuder ett utvecklande och stimulerande jobb i ett stabilt företag med möjlighet till personlig och professionell utveckling. Vi erbjuder även en konkurrenskraftig lön och förmånliga anställningsvillkor.

 

 

Om oss

Stenbergs är en framstående aktör inom industrin, känd för att tillhandahålla högpresterande maskiner och avancerade produktionssystem till den svenska marknaden. Vårt företag står också i framkant när det gäller tjänster och support efter försäljning. Med våra varumärken representerar vi det bästa inom kvalitet, innovativ teknik och välbeprövade lösningar. Vi har etablerat partnerskap med några av världens främsta tillverkare av maskiner, såsom Okuma, YCM och Soraluce.

 

Stenbergs strävar efter att erbjuda en omfattande serviceportfölj som sträcker sig från installation och driftsättning till projektledning, finansieringslösningar och metodutveckling. Vi erbjuder även specialiserade utbildningar genom Stenbergs Akademien för att säkerställa att våra kunder får den kompetens och kunskap de behöver. Vårt huvudkontor och vår utställningshall är belägna i moderna och välutrustade faciliteter längs med E4 i Jönköping. Inom Stenbergsgruppen finner man även Euromaskin och Sjöborgs Maskin, vilket stärker vårt erbjudande och breddar vår expertis inom branschen.

 

 

Rekryteringsinformation

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Purple Rekrytering & Interim. Vår rekryteringskonsult, Anela Drndo, finns tillgänglig för att hjälpa dig. Kontakta henne på telefon 0737–019453 eller via e-post på anela@purplerekrytering.se om du vill veta mer eller prata personligt om rollen och vårt företag.

 LEDIGA JOBB

Fastighetsmäklare till Mäkla Hus

      Mäkla Hus Fastighetsmäklare Sverige AB är...

Teknisk Innesäljare till Mattssons

  Är du tekniskt kunnig och brinner för service? Vi söker en proaktiv...

Säljare Elgiganten Värnamo

Ambitiös säljare? Bli en av oss!     Är du en passionerad säljare som är redo för något nytt? Välkommen till...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Purple Rekrytering & Interim AB

(Purple Rekrytering & Interim AB)

Telefon: 0370-17880
Mail: info@purplerekrytering.se

Besöksadress:
STORGATSBACKEN 1
33130
Värnamo

Postadress:
STORGATSBACKEN 4 B
33130
Värnamo

Webbadress:
purplerekrytering.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår