Vecka 21 Torsdag 23 maj Grattis Desideria, Desirée
Valuta
EUR 11.61 -0.02 -0.015
GBP 13.64 -0.02 -0.016
USD 10.72 -0.02 -0.022
BÖRSEN 17:30
0.1%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Teknisk Innesäljare till Mattssons

 

Är du tekniskt kunnig och brinner för service? Vi söker en proaktiv och strukturerad innesäljare som vill göra skillnad. Bli en nyckelspelare i vårt dynamiska team!

 

 

 

Om företaget

Mattssons, med anor från 1947, är kända för sin stora marknads- och produktkunskap samt ledande logistiklösningar. Som ett av de största privatägda företagen i branschen, med korta beslutsvägar, erbjuder vi våra kunder en svårslagen flexibilitet. Vi har ett brett sortiment av fästelement med över 180 000 artiklar och verksamhet i Sverige, Portugal och Kina. Besök oss på www.mattssons.com för att läsa mer.

 

 

 

Om rollen

Vi söker en tekniskt intresserad och driven innesäljare som vill göra skillnad och leverera högklassig service. I rollen ingår att arbeta med offertframtagning, orderhantering, teknisk rådgivning, kundsupport via telefon och e-mail, samt uppdatering och kommunikation av leveransplanering och leveransförändringar. Du kommer även att vara delaktig i kundbearbetning genom samtal och kampanjutskick.

 

 

 

Kvalifikationer

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en relevant utbildning eller erfarenhet inom teknik. Det är viktigt med erfarenhet av sälj och administration samt av orderhantering. Du bör ha ett starkt tekniskt intresse och kunskap, med en förståelse för tillverkningsindustrin. God datorvana är nödvändigt, och du bör behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Ett körkort och tillgång till bil är också ett krav.

 

 

 

Personliga egenskaper

Vi värdesätter en lagspelare som har fokus på kunden och en hög servicegrad. Du bör vara strukturerad och ordningsam med förmåga att prioritera i ett högt tempo. Din förmåga att effektivt prioritera din tid och arbetsuppgifter kommer att vara avgörande för att lyckas i rollen som teknisk innesäljare hos oss. Vi ser även att du har en proaktiv inställning och tar initiativ för att lösa problem och utmaningar på ett självständigt sätt. En god kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med olika avdelningar och teammedlemmar är också viktiga egenskaper som vi uppskattar hos våra medarbetare.

 

 

 

Vi erbjuder

På Mattssons tror vi på tydliga mål, en generös personalpolitik och en god gemenskap på kontoret – varje dag börjar med gemensam frukost. Du kommer att vara en del av ett engagerat team med korta beslutsvägar och goda möjligheter till personlig utveckling. Vi vill att du ska vara engagerad och en aktiv del av vår framtid. Vi tror på handlingskraft, delaktighet och målmedvetenhet.

 

 

 

Rekryteringsinformation

I denna rekrytering samarbetar vi med Purple Rekrytering & Interim. Vår rekryteringskonsult, Anela Drndo, finns tillgänglig för att hjälpa dig. Kontakta henne på telefon 0737–019453 eller via e-post på anela@purplerekrytering.se om du vill veta mer eller prata personligt om rollen och vårt företag.

 

 

 

 

 LEDIGA JOBB

Fastighetsmäklare till Mäkla Hus

      Mäkla Hus Fastighetsmäklare Sverige AB är...

Servicetekniker till Stenbergs

    Vill du bli en Stenbergare?...

Säljare Elgiganten Värnamo

Ambitiös säljare? Bli en av oss!     Är du en passionerad säljare som är redo för något nytt? Välkommen till...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Purple Rekrytering & Interim AB

(Purple Rekrytering & Interim AB)

Telefon: 0370-17880
Mail: info@purplerekrytering.se

Besöksadress:
STORGATSBACKEN 1
33130
Värnamo

Postadress:
STORGATSBACKEN 4 B
33130
Värnamo

Webbadress:
purplerekrytering.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår