Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 37
Söndag 15 september
Grattis Sigrid, Siri
Valuta
EUR 10.64 0.00
GBP 12.02 0.07
USD 9.61 -0.01
BÖRSEN 08:35
0.7%

Steelparts Vaggeryd AB

Vaggeryd

Steelparts är beläget i Vaggeryd, mitt i Småland. Vi utför bearbetning åt den svenska industrin. Vårt mål är att sänka dina kostnader på svarvning, fräsning, svetsning, bockning, stansning, gjutning, smide, kallstukning. Tillverkning sker i Sverige, Europa och Asien. Genom ett brett nätverk och noga utvalda partners, så klarar vi av bearbetning i de flesta material. Steelparts har erfarenhet från många olika branscher, möbel, plast, hydraulik och bilindustrin för att nämna några. Vi hjälper er även med eventuella ritningsarbeten, då vi har mångårig erfarenhet från cad-arbete.


Våra samarbetspartners är utspridda i stora delar av världen. Vi har partners som vi jobbar väldigt nära med, i Sverige, Litauen, Ungern, Kina och Indien. Bearbetningsmetoder: Sverige: Fräsning, svarvning, bockning, laserskärning och svetsning, m.m. Kina och Indien: smidda, gjutna, svarvade, frästa, stansade, bockade, svetsade detaljer m.m. Fräsning, svarvning, plåtbearbetning, laserskärning.


Vi arbetar med Material: Stål, segjärn, gjutjärn, rostfritt, aluminium, plast, m.m. Ytbehandling: Förzinkning, pulverlackering, Kromatering, m.m.

Snabbfakta

Antal anställda

2

Omsättning

18157

Organisationsnr

5568014491

Kommun

Vaggeryd

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

kallstukning, stansning, smide, svetsning, Svarvning, bockning, gjutning, fräsning, trading