Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 02
Lördag 16 januari
Grattis Hjalmar, Helmer
Valuta
EUR 10.14 -0.01
GBP 11.4 -0.01
USD 8.39 0.00
BÖRSEN 19:30
-1.1%

Steelparts Vaggeryd AB

Vaggeryd

Svarvade, frästa, gjutna och smidda detaljer – optimal kvalitet och säkra leveranser med möjlighet till mellanlager för avrop.


Steelparts är beläget i Vaggeryd, mitt i Småland. Vi utför bearbetning åt den svenska industrin. Vårt mål är att sänka dina kostnader på svarvning, fräsning, svetsning, bockning, stansning, gjutning, smide, kallstukning. Tillverkning sker i Sverige, Europa och Asien. Genom ett brett nätverk och noga utvalda partners, så klarar vi av bearbetning i de flesta material. Steelparts har erfarenhet från många olika branscher, möbel, plast, hydraulik och bilindustrin för att nämna några. Vi hjälper er även med eventuella ritningsarbeten, då vi har mångårig erfarenhet från cad-arbete.

Våra samarbetspartners är utspridda i stora delar av världen. Vi har partners som vi jobbar väldigt nära med, i Sverige, Litauen, Ungern, Kina och Indien. Bearbetningsmetoder: Sverige: Fräsning, svarvning, bockning, laserskärning och svetsning, m.m. Kina och Indien: smidda, gjutna, svarvade, frästa, stansade, bockade, svetsade detaljer m.m. Fräsning, svarvning, plåtbearbetning, laserskärning.

Vi arbetar med Material: Stål, segjärn, gjutjärn, rostfritt, aluminium, plast, m.m. Ytbehandling: Förzinkning, pulverlackering, Kromatering, m.m.

Snabbfakta

Antal anställda

2

Omsättning

18611

Organisationsnr

5568014491

Kommun

Vaggeryd

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

trading, fräsning, gjutning, bockning, Svarvning, svetsning, smide, stansning, kallstukning

Avdelningar

Metall
Fräsning
Gjutning
Svarvning