Vecka 48 Söndag 3 december Grattis Lydia
Valuta
EUR 11.3 -0.13 -0.134
GBP 13.2 0.00 0
USD 10.38 -0.12 -0.116
BÖRSEN 17:30
0.71%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Säkra leveranser ger trygga kunder

Med ett globalt nätverk av leverantörer har Steelparts i Vaggeryd fortsatt att leverera rätt detalj i rätt tid – trots utmaningar i spåren av coronapandemin.

 

Många svenska företag som är beroende av sourcade detaljer höll andan i början av året. Det kan inte räknas som en självklarhet att ha sina detaljer på plats i Sverige när en pandemi orsaker produktionsstopp och stängda gränser runt om hela världen.

 

Välfyllt mellanlager för avrop

 

Steelparts i Vaggeryd klarade krisen med hjälp av ett välfyllt mellanlager som varit tryggheten för kunderna under ett märkligt 2020.

– Pandemin bröt ut strax innan det kinesiska nyåret då vi alltid brukar se till att ha extra mycket gods på väg hem, så vi var väl rustade. Under det här året har vi klarat oss väl tack vare vårt mellanlager, säger Johan Sandahl.

 

Ett välfyllt mellanlager har säkrat leveranserna under året, berättar Johan Sandahl (tv) och Jan Svensson (th), Steelparts Vaggeryd.

 

Nya projekt inom trädgård och bygg

 

Visst har orderläget bitvis sett tufft ut, men samtidigt har nya kunder och nya projekt seglat upp under året.

– Framför allt handlar det om detaljer inom trädgård och bygg, riktat mot konsumentmarknaden, som har ökat under årets säsong, berättar Johan. Ett exempel är den varmförzinkade och svetsade stolpskon för utemiljöer, ett annat exempel är gångjärnet i rostfritt för marina miljöer.

– Vi får en hel del positiva signaler från våra kunder som säger att det börjar vända uppåt, så vi fortsätter att leverera rätt kvalitet i rätt tid. Det är a och o, säger Johan.

 

Förfrågningar inom trädgård, bygg och heminredning har ökat och signalerna tyder på att marknaden vänder uppåt generellt.

 

 

Optimal kvalitet och tillverkningsmetod

 

Steelparts i Vaggeryd firar 10-årsjubileum i år. Med ett brett nät av leverantörer i Sverige, Litauen, Ungern och Kina hjälper man kunder inom svensk industri till optimal kvalitet och rätt bearbetningsmetod av olika detaljer i de flesta material.

– Alla som någon gång har ägnat sig åt inköp vet hur mycket jobb det innebär när varje detalj måste bli rätt. Här tar vi det ansvaret, säger Johan.

 

 

Fakta Steelparts Vaggeryd AB

Svarvade, frästa, gjutna och smidda detaljer – optimal kvalitet och säkra leveranser med möjlighet till mellanlager för avrop.

 

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Steelparts Vaggeryd AB

Telefon: 039336690
Mail: johan@steelparts.se

Besöksadress:
Karlav. 34
56730
Vaggeryd

Postadress:
Karlav. 34
56730
Vaggeryd

Webbadress:
www.steelparts.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår