Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 09
Fredag 28 februari
Grattis Maria
Valuta
EUR 10.68 0.08
GBP 12.5 0.07
USD 9.7 0.05
BÖRSEN 18:41
-3.67%

Rätt detaljer i rätt tid med Steelparts

Tänk dig att någon vet vad du behöver innan du vet det själv. Steelparts kan konsten att ligga steget före så att kunden får sina detaljer i rätt tid.

 

Att köpa sina bearbetade detaljer via tradinglösningar brukar innebära bra pris men en större osäkerhet gällande leveranstid. Steelparts i Vaggeryd har hittat lösningen. De hjälper kunderna att sänka sina kostnader på bearbetade detaljer – och – ser till att kunden får precis vad den behöver i rätt tid.

 

Delar till hydraulcylindrar hör till storsäljarna hos Steelparts i Vaggeryd.

 

Nyckeln – god framförhållning


– Det handlar om att ligga långt fram i planeringen och veta vad kunden behöver nästan innan de vet det själva, utifrån tolkningar av de prognoser som kunden ger, berättar Johan Sandahl.
I botten ligger ett avtal som görs med alla kunder där man kommer överens om en årsvolym av detaljer och även hur stort antal detaljer som kan hållas i lager. Kunderna blir allt fler och lagret växer.
– Snart måste vi bygga ut, säger Johan och skrattar.

 

Försäljningsökning i år igen


Steelparts omsatte 17 miljoner SEK förra året och siktar på att nå 20 miljoner i år. 754 000 detaljer förmedlades från tillverkande företag i Asien, Europa och Sverige till kunder runt om i landet.
– Vi ligger 20 procent upp i försäljning jämfört med föregående år både tack vare nya kunder och för att vi också har växt med befintliga kunder, säger Johan Sandahl.

 

Tradingspecialisterna Steelparts i Vaggeryd fortsätter sin tillväxtresa med två anställda, kvalitets- och lageransvarig Jan Svensson och försäljningschef Johan Sandahl.

 

Stor bredd på utbudet


Variationen på detaljerna är enorm. Steelparts levererar detaljer och gods i alla tänkbara dimensioner, material och tillverkningssätt; svarvat, fräst, bockat, svetsat, stansat, kallstukat, gjutet, smidesdetaljer mm.
– Vi har också stor variation på volym. Vi levererar allt ifrån 200 detaljer årligen upp till 115 000, så det behöver inte vara jättevolymer för att vi ska vara med i matchen. Eftersom vi har ett brett kontaktnät kan vi alltid hitta ledig kapacitet och lönsamma alternativ, konstaterar Johan.

 

Plast, plåt eller aluminium – gjutet, polerat eller smidda detaljer – allt är möjligt hos Steelparts i Vaggeryd.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Steelparts Vaggeryd AB

Telefon: 039336690
Mail: johan@steelparts.se

Besöksadress:
Karlav. 34
56730
Vaggeryd

Postadress:
Box 120
56723
Vaggeryd

Webbadress:
www.steelparts.se