Vecka 20 Söndag 19 maj Grattis Maj, Majken
Valuta
EUR 11.65 0.00 0.002
GBP 13.61 0.00 0
USD 10.71 0.00 -0.001
BÖRSEN 17:30
-0.31%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Rätt detaljer i rätt tid med Steelparts

Tänk dig att någon vet vad du behöver innan du vet det själv. Steelparts kan konsten att ligga steget före så att kunden får sina detaljer i rätt tid.

 

Att köpa sina bearbetade detaljer via tradinglösningar brukar innebära bra pris men en större osäkerhet gällande leveranstid. Steelparts i Vaggeryd har hittat lösningen. De hjälper kunderna att sänka sina kostnader på bearbetade detaljer – och – ser till att kunden får precis vad den behöver i rätt tid.

 

Delar till hydraulcylindrar hör till storsäljarna hos Steelparts i Vaggeryd.

 

Nyckeln – god framförhållning


– Det handlar om att ligga långt fram i planeringen och veta vad kunden behöver nästan innan de vet det själva, utifrån tolkningar av de prognoser som kunden ger, berättar Johan Sandahl.
I botten ligger ett avtal som görs med alla kunder där man kommer överens om en årsvolym av detaljer och även hur stort antal detaljer som kan hållas i lager. Kunderna blir allt fler och lagret växer.
– Snart måste vi bygga ut, säger Johan och skrattar.

 

Försäljningsökning i år igen


Steelparts omsatte 17 miljoner SEK förra året och siktar på att nå 20 miljoner i år. 754 000 detaljer förmedlades från tillverkande företag i Asien, Europa och Sverige till kunder runt om i landet.
– Vi ligger 20 procent upp i försäljning jämfört med föregående år både tack vare nya kunder och för att vi också har växt med befintliga kunder, säger Johan Sandahl.

 

Tradingspecialisterna Steelparts i Vaggeryd fortsätter sin tillväxtresa med två anställda, kvalitets- och lageransvarig Jan Svensson och försäljningschef Johan Sandahl.

 

Stor bredd på utbudet


Variationen på detaljerna är enorm. Steelparts levererar detaljer och gods i alla tänkbara dimensioner, material och tillverkningssätt; svarvat, fräst, bockat, svetsat, stansat, kallstukat, gjutet, smidesdetaljer mm.
– Vi har också stor variation på volym. Vi levererar allt ifrån 200 detaljer årligen upp till 115 000, så det behöver inte vara jättevolymer för att vi ska vara med i matchen. Eftersom vi har ett brett kontaktnät kan vi alltid hitta ledig kapacitet och lönsamma alternativ, konstaterar Johan.

 

Plast, plåt eller aluminium – gjutet, polerat eller smidda detaljer – allt är möjligt hos Steelparts i Vaggeryd.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Steelparts Vaggeryd AB

Telefon: 039336690
Mail: johan@steelparts.se

Besöksadress:
Karlav. 34
56730
Vaggeryd

Postadress:
Karlav. 34
56730
Vaggeryd

Webbadress:
www.steelparts.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår