Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 06 Måndag 6 februari Grattis Dorotea, Doris
Valuta
EUR 11.37 -0.02 -0.015
GBP 12.73 0.01 0.011
USD 10.56 0.01 0.013
BÖRSEN 12:59
-1.3%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Thule- Category Manager

Vi söker dig  som ska ta en mycket aktiv roll i att utveckla och leda kategorin. I rollen tar du ett helhetsansvar för hela kategorin fästelement och lås. Du arbetar proaktivt, skapar utrymme för utvecklingsarbete, driver och säkerställer all ledning och styrning av aktiviteter, processer och kommunikation.

 

Du ansvarar för att leda och säkerställa hela flödet, från det strategiska initiativet till att ta en naturlig och aktiv ledning i sourcingprojekt och säkerställer ett effektivt genomförande. Vidare förväntas du utveckla nivån på strategisk kompetens och leda interna intressenter samt leverantörer mot uppsatta mål och strategier.

 

Du som söker har en högre akademisk utbildning och flerårig internationell erfarenhet av förhandlings- och inköpsarbete från central nivå. Vidare har du genom åren byggt på dig genuin kunskap om strategisk affärsutveckling från olika miljöer och kulturer. 

 

På Thule arbetar vi tvärfunktionellt med många interna och externa kontakter och relationer, varför det är viktigt att du skapar förutsättningar för bra samarbeten och öppen dialog. Därmed tror vi att du ser dig som en engagerande som affärsmässig ledare som trivs i samverkan med andra. Vi vill ständigt utvecklas och för att lyckas med det krävs det att vi har modiga ledare som provar nya arbetssätt och strategier.

 

Koncernspråket är engelska som du behärskar väl i tal och skrift. Placeringsort för rollen är på Thule Groups produktionsanläggning i Hillerstorp eller på huvudkontoret i Malmö. Du rapporterar till Director Site Purchasing.

 

Vi tror på ett starkt teamarbete både inom ditt eget team och i övriga delar av företaget. Vi strävar efter att vara en öppen och nyfiken organisation, där vi delar med oss av vår kunskap och inspirerar varandra. Inom Thule Group hittar du människor som brinner för de produkter vi tillverkar och det friluftsföretag vi är. Vi delar samma värderingar och vi gillar att ha kul. Alla våra medarbetare har ett gemensamt ansvar för att upprätthålla den andan och bidra till den.

 

Välkommen med din ansökan omgående, då vi arbetar med löpande urval. Vid denna rekrytering samarbetar Thule Group med Stella i Jönköping. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig konsult nedan.

 

Om Thule Group
Thule Group är ett globalt sport- och fritidsföretag. Vi erbjuder produkter av hög kvalitet, med smarta funktioner och hållbar design som gör det lätt för människor världen över att leva ett aktivt liv. Under mottot Active Life, Simplified. – och med ett fokus på konsument-driven innovation och ett långsiktigt hållbarhetsperspektiv – utvecklar, tillverkar och marknadsför vi produkter inom produktkategorierna Sport&Cargo Carriers (takräcken, takboxar, hållare för cykel-, vatten- och vintersporter, samt taktält för montering på bilen), Active with Kids (barnvagnar, cykelvagnar och cykelbarnstolar), RV Products (markiser, cykelhållare och tält för husbilar och husvagnar) och Packs, Bags & Luggage (vandringsryggsäckar, resväskor och kameraväskor).

Thule Group har cirka 3.300 anställda vid 9 produktionsanläggningar och 35 försäljningskontor över hela världen. Produkterna säljs på 140 marknader och försäljningen under 2021 uppgick till 10,4 miljarder kronor.
Se mer www.thulegroup.comLEDIGA JOBB

Materialutvecklare till Trelleborg Mixing i Forsheda

Materialutvecklare till Trelleborg Mixing Forsheda   Trelleborg är världsledande inom specialutvecklade polymerlösningar för nästan...

Kvalitetstekniker till Hammarplast Medical

Hammarplast Medical skall själva eller i nära samarbete med kunden utveckla och tillverka medicintekniska produkter för sjukvården. Vår framgång bygger på...

Kvalitetsingenjör till Presso

Presso AB är en helhetsleverantör av plåt- och trådkomponenter och bland kunderna märks ett flertal stora välkända industrikoncerner.  Presso...

Produktionstekniker till El-Björn

Produktionstekniker till El-Björn i Anderstorp   El-Björn tar nästa steg i förändringsprocessen och söker nu dig som...

Marknadschef

Är du en coachande ledare och gärna med erfarenhet från energibranschen – välkommen till vårt team!   Om Rollen En bred...

Rekryteringskonsult

Om rollen Nu ökar vi fokus i GGVV-området och är på jakt efter dig som precis som vi tycker att det är intressant och kul att lösa  kunders...

Ekonom till Thor Ahlgren

Söker du en bred roll i ett mindre, familjärt bolag?  Då kan detta vara något för dig! ...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Stella Rekrytering & Ledarskap

(Stella Rekrytering & Ledarskap)

Telefon: 036161212
Mail: info@stellaab.se

Besöksadress:
V. storg. 12
55315
Jönköping

Postadress:
V. storg. 12
55315
Jönköping

Webbadress:
stellaab.se