Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 49
Torsdag 3 december
Grattis Lydia
Valuta
EUR 10.23 0.06
GBP 11.41 0.07
USD 8.49 0.01
BÖRSEN 11:25
-0.49%

Mountpac AB

Hillerstorp

Plåtbearbetning med bred kompetens. Vi hjälper kunden att sammanställa komplexa produkter med olika komponenter i olika material.


Affärsidén är att med egen plåtbearbetning och externa leverantörer, sammanställa komplexa produkter bestående av olika komponenter i många typer av material. På detta sätt kan vi alltid samarbeta med rätt produktionsresurs i förhållande till våra kunders olika krav på kvalité, funktion, leveranssäkerhet och pris.

Vi kan hjälpa kunden med konstruktion och design i 3D miljö för att på det sättet optimera produktens funktion i förhållande till priset. Därför är det viktigt för mountpac att komma in i ett så tidigt stadium som möjligt i ett projekt.

Kombimaskin Combi Genius 1530 Stansmaskin Finnpower E5 Stansmaskin Finnpower E6 med hantering Kantpress Finnpower Ebrake 100ton Kantpress Safan 80ton 2st Kantpressar Safan Ergo 35ton Pressar Svetsning Gängning Monteringsmaskiner Packmaskiner

Säckstället Z

Snabbfakta

Antal anställda

16

Omsättning

40300

Organisationsnr

5565881025

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Plåtbearbetning, Montering, förpackning, Logistik, produktutveckling., Tillverkning, assembling, Packning, logistics, Mountpac, Montage, Verpackung, manufacturing, Mountpack, Montpac, systemleverantör, Produktion, lagerhållning, stansning, bockning, svetsning, laserskärning

Avdelningar

Metall
Stansning
Blandade material
Egna produkter