Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48
Tisdag 24 november
Grattis Gudrun, Rune
Valuta
EUR 10.2 -0.03
GBP 11.49 -0.04
USD 8.59 -0.05
BÖRSEN 09:45
0.17%

Specialplast Wensbo AB

Gislaved

Medicalproduktion i renrum enligt ISO13485. Utvecklingskontor i Lund. Kundunik specialproduktion. Grossistverksamhet för kontor och emballage.


KONTOR & EMBALLAGE

Specialplast är ett företag med mångårig erfarenhet av att förse marknaden med ett brett utbud av standardprodukter för kontor och emballage. Allt sedan starten av Specialplast, hemma i Bertil Davidssons källare 1956, har styrkan och ambitionen varit att erbjuda marknaden en flexibel lösning. Denna styrka har vi än idag, men vårt kunnande sträcker sig långt utanför mjukplastens gränser.

Vårt sökande efter ett bredare produktutbud har fört oss till samarbete med andra tillverkare. Allt tillverkas inte längre i Gislaved, bara det som görs bäst där. Idag handlar mycket om rätt logistik- vi har samordnat allt lager i Gislaved för att serva marknaden snabbt och enkelt.

PRODUKTION OCH UTVECKLING

Specialplast är en systemleverantör till medicintekniska industri med egen renrumsproduktion i Gislaved och utvecklingskontor i Lund. Investeringar för att möta ökad efterfrågan inom Medical pågår - mer produktionsyta, förbättrad prototypavdelning och implementering av ISO 13485 är investeringar vi nyligen genomfört. Vi har stor erfarenhet av att förverkliga produktprojekt och att utforma en rationell produkt för serieproduktion tillsammans med kund, materialleverantör och kollegor.

Vi levererar hög kvalitet i rätt tid och till rätt pris - ordning och reda helt enkelt.

Snabbfakta

Antal anställda

25

Omsättning

107315

Organisationsnr

5564429313

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

renrum, medicinteknik, medical, gislaved näringslivförening, gislaved näringsliv, mappar, pärmar, svetsning, iso 13485, emballage, kontorsprodukter, Svetsning i plast, Termosvetsning

Avdelningar

Plast
Plastbearbetning
Svetsning i plast
Plastprodukter
Medical
Blandade material
Egna produkter