Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 38 Lördag 25 september Grattis Tryggve
Valuta
EUR 10.14 0.01 0.01
GBP 11.83 -0.01 -0.012
USD 8.65 0.02 0.022
BÖRSEN 17:30
-1.21%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Stena Recycling AB

Värnamo

Stena Recycling omhändertar alla typer av avfall. Vi förädlar materialen och låter dem leva vidare som råvaror till nya produkter eller ny energi.


Svensk återvinningsindustri är sedan mer än hundra år en väl etablerad länk i det industriella samhället. I nästan ett sekel har Stena Recycling AB återvunnit material på olika sätt. Vi var återvinnare innan ordet fanns. Nu är vi det ledande företaget i Norden inom återvinning av industriavfall.

Vår huvudsakliga verksamhet är att ta hand om och förädla industrins, handelns och kommunernas avfall.

Vi tar även hand om transporter och sköter kontakter med aktuella myndigheter när det gäller farligt avfall. Eller avfall som kan bli farligt om det hanteras på ett felaktigt sätt.

Vi tror att en stor del av vår styrka ligger i vårt sätt att arbeta, vår företagskultur. Att vara flexibla, ha en hög servicegrad och vara problemlösare är självklart för oss.

NYHETER

Information från Stena Recycling angående Anteckningsskyldighet av farligt avfall

Kraven skärps på att verksamheter ska rapportera sitt farliga avfall till ett nytt avfallsregister. Den 1 augusti 2020 trädde den nya lagen i kraft och utökad anteckningsskyldighet...

LÄS ÄLDRE NYHETER

Snabbfakta

Antal anställda

1457

Omsättning

8557807

Organisationsnr

5561321752

Kommun

Värnamo

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Återvinning, skrot, rester, avfall, farligt avfall, verksamhetsavfall

Avdelningar

Lokal Service
Återvinning