Vecka 30 Onsdag 24 juli Grattis Kristina, Kerstin
Valuta
EUR 11.68 0.00 -0.001
GBP 13.91 0.02 0.02
USD 10.77 0.00 0.002
BÖRSEN 17:30
-1.08%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

AD-Plast i Anderstorp AB

ANDERSTORP

Formsprutning av plastdetaljer i små och stora volymer, från konsulting och verktyg till produktion och montering i effektiv produktion.


AD-plast arbetar med formsprutning av plastdetaljer. En kunskapsbank som fylls på sedan 1963 har gjort AD-plast till en av de ledande och innovativa formsprutarna i landet. Arbetet med kunder som verkar på den globala marknaden har utvecklat AD-plast i den riktningen och företaget har idag fyra affärsområden att erbjuda: - Konsulting - Verktyg - Produktion - Montering. Kunden har valmöjligheten! Ett av de stora målen är att utöka sin direkta exportandel vilket medför en intensiv bearbetning på valda exportmarknader.

AD-plast har sedan 1999 varit i framkant när det gäller automatisering och effektivisering av maskinpark, kringutrustning och medarbetare. För att ytterligare stärka vår konkurrenskraft har vi ett program för utveckling - och utbildning för våra medarbetarna, genom ett eget utarbetat traineeprogram, vilket stärker oss inför framtidens utmaningar.

Idag har AD-plast 43 formsprutor av fabrikaten Ferromatic, DEMAG och Negri Bossi som försörjs av ett centralt materialsystem fördelat på 3 produktionshallar. Ett flertal Vision-system bevakar att kvalitén är enligt dokumentation. Verksamheten grundpelare är ordning och reda.

Egen verktygsavdelning finns integrerat i verksamheten. En styrka då verktygen blir allt mer komplicerade och kostsamma samt att tidsfaktorn måste räknas in.

Snabbfakta

Antal anställda

49

Omsättning

144724

Organisationsnr

5560625443

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

AD Plast, adplast, AD-plast, Formsprutning

Avdelningar

Plast
Formsprutning
Termoplast
Metallersättning
Metallformsprutning
Sintring
Blandade material
Verktyg och mätteknik
FormverktygDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår