Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 43
Torsdag 22 oktober
Grattis Marika, Marita
Valuta
EUR 10.36 0.01
GBP 11.49 0.03
USD 8.77 0.04
BÖRSEN 13:15
-0.06%

AD-Plast i Anderstorp AB

ANDERSTORP

Formsprutning av plastdetaljer i små och stora volymer, från konsulting och verktyg till produktion och montering i effektiv produktion.


AD-plast arbetar med formsprutning av plastdetaljer. En kunskapsbank som fylls på sedan 1963 har gjort AD-plast till en av de ledande och innovativa formsprutarna i landet. Arbetet med kunder som verkar på den globala marknaden har utvecklat AD-plast i den riktningen och företaget har idag fyra affärsområden att erbjuda: - Konsulting - Verktyg - Produktion - Montering Kunden har valmöjligheten! Ett av de stora målen är att utöka sin direkta exportandel vilket medför en intensiv bearbetning på valda exportmarknader.

AD-plast har sedan 1999 varit i framkant när det gäller automatisering och effektivisering av maskinpark, kringutrustning och medarbetare. För att ytterligare stärka vår konkurrenskraft har vi ett program för utveckling - och utbildnings arbete för våra medarbetarna, genom ett eget utarbetat trainee program, vilket stärker oss inför framtidens utmaningar.

Idag har AD-plast 43 formsprutor av fabrikaten Ferromatic, DEMAG och Negri Bossi som försörjs av ett centralt materialsystem fördelat på 2 produktionshallar. Ett flertal Vision-system bevakar att kvalitén är enligt dokumentation. Produktionen styrs med Ordning & Reda-grupper som har fastställda genomgångar varje vecka.

Egen verktygsavdelning med fyra verktygsmakare finns integrerat i verksamheten. En styrka då verktygen blir allt mer komplicerade och kostsamma samt att tidsfaktorn måste räknas in.

Snabbfakta

Antal anställda

40

Omsättning

130321

Organisationsnr

5560625443

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

AD Plast, adplast, AD-plast

Avdelningar

Plast
Formsprutning
Termoplast
Metallersättning
Metallformsprutning
Sintring
Blandade material
Verktyg och mätteknik
Formverktyg