Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 33 Tisdag 16 augusti Grattis Brynolf
Valuta
EUR 10.51 0.04 0.041
GBP 12.47 0.09 0.088
USD 10.35 0.14 0.143
BÖRSEN 17:24
-0.09%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

AddCut AB

Smålandsstenar

Vattenskärning med högsta noggrannhet och kvalitet i alla material. Även efterbearbetning, maskinkonstruktion och formverktyg till plastindustrin.


Addcut arbetar med vattenskärning i praktiskt taget alla material så som aluminium, stål, rostfritt, plaster och gummi. Med denna fantastiska skärmetod med hög kvalitet på skärsnittet har konstruktörer och designers fått helt nya möjligheter.

Vi tillverkar allt från enkla gummipackningar i stora serier till prototyper och enstyckskomponenter med komplicerade geometrier till specialmaskiner. I våran verkstad har vi styrda fräsar, svarvar och manuella bearbetningsmaskiner för att kunna tillverka färdiga produkter direkt till våra kunder.  Vi har byggt upp ett stort materiallager för att kunna vara flexibla och hålla hög servicegrad med snabba leveranser.

Miljövänlig teknik Hårda material skärs med tillsats av sand så kallad abrasiv vattenskärning. Mjuka material kan skäras med enbart vatten.

Maskinkonstruktion är ett annat ben vi har många års erfarenhet inom, vi konstruerar specialmaskiner, robotceller eller delar till dem som fixturer eller gripdon. Konstruktion och FEM-beräkning görs i Solidworks.

Hela projekt, vi leverer även hela projekt om kunden önskar. Konstruktion, tillverkning och slutmontering gör vi själva i huset och kan på så vis erbjuda korta ledtider.

Formverktyg har vi lång erfarenhet inom. Vi erbjuder reparation, service, ombyggnad av befintliga verktyg och framtagning av nya.

Snabbfakta

Antal anställda

6

Omsättning

8035

Organisationsnr

5563536100

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

konstruktion, Maskinkonstruktion, SolidWorks, bearbetning, vattenskärning, Aluminium, rostfritt, plast, gummi, Abrasiv vattenskärning, Stål, prototyper, småland, Water Jet Sweden, Snabba leveranser, Stort materiallager, Stora serier, Syrfast Stål, formverktyg, fordonsindustrin

Avdelningar

Metall
Skärning
Vattenskärning