Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 49
Tisdag 1 december
Grattis Oskar, Ossian
Valuta
EUR 10.24 0.07
GBP 11.4 0.06
USD 8.51 0.02
BÖRSEN 17:29
0.17%

Holmgrens Plast AB

Gnosjö

Vi är proffs på plast! Som teknikälskande företag erbjuder vi avancerad plastproduktion med högklassig produktionsstyrning i flertalet tekniker.


Vi är ett teknikälskande företag med passion för produktion av artiklar och produkter i plast. Vhar sedan vi startade, utvecklat en komplett process för hur vi arbetar med kunder och projekt. En process som garanterar en optimal helhet för våra uppdragsgivare - från idé och ritning till slutlig leverans.

På 7000 kvadratmeter skapar vi högkvalitativa plastartiklar som säljs och distribueras över hela världen. Vi är en legoproducent som brinner för materialets alla möjligheter. Som ungt familjeföretag utvecklar vi konstant oss själva och vår anläggning. Vill du veta mer? Kontakta oss gärna.

Högklassig Produktionsstyrning Hela vår produktionsanläggning i Gnosjö är uppbyggd med absolut modernaste utrustning och teknik. Detta ger oss en konkurrensfördel i form av hög effektivitet i produktionen. Antalet robotar är lika stort som antalet anställda. Detta medför att vi många gånger sett våra kunder flytta produktion från LCC tillbaka till Sverige.

Plastproduktion har oändliga möjligheter. Vi har flertalet tekniker i huset. Formsprutning 1 komp och 2 komp. Metal insert IML LaserPrint 1 komp. PUR 2 komp. PUR Potting

Snabbfakta

Antal anställda

38

Omsättning

109412

Organisationsnr

5564639283

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Formsprutning, termoplast, formverktyg, Lasermärkning, Plastprodukter, Metallerstättning, Plastproduktion, Tvåkomponents formsprutning, verktygstillverkning, Prototyptillverkning, källsorteringsutrustning, dubbelgjutning, PUR-Gjutning, Plastdetaljer, Legotillverkning, Plastlegotillverkning, Laserprintning

Avdelningar

Metall
Lasermärkning
Plast
Formsprutning
Termoplast
Metallersättning
Dubbelsprutning
Tvåkomponents
Blandade material
Formverktyg
Legoarbete
Legotillverkning